ISPUNJAVANJE ZELJA! ZLATNA RIBICA, MAGICNA FONTANA  I ODZACAR ispunjavaju zelje, izaberi jednu SLIKU i saznaj da li ce i tvoja zelja biti OSTVARENA!

ISPUNJAVANJE ZELJA! ZLATNA RIBICA, MAGICNA FONTANA I ODZACAR ispunjavaju zelje, izaberi jednu SLIKU i saznaj da li ce i tvoja zelja biti OSTVARENA!

29 Juna, 2018 Off By Pleomax993

Skoro pa svakoga dana pozelimo da nam se nesto ostvari, ali ostvarenje nasih zelja nikada nije bilo jednostavno, potrebno je da imamo mnogo srece kako bi nam se ostvarile zelje, ipak postoje nacini da nam se ostvare zelje, a zelje ostvaruju zlatna ribica, magicna fontana zelja, i odzacar uz pomoc svoje srece…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

ZLATNA RIBICA  A.

 

Vi ste osoba koja se veoma malo oslanja na srecu, vi ste osoba koja pokusava sebi sve da ostvari svojim trudom, pokusavate i trudite se, tek onda kada pokusate sve onda zelite da vas i sreca malo pogleda, a upravo je takav slucaj sa jednom vasom zeljom, postoji jedna zelja koju zelite mnogo da vam se ostvari.

Zlatna ribica otkriva da li ce se vasa zelja ostvariti:

”Vasa zelja je nesto jedinstveno, vasa zelja je nesto cije bi vam ostvarenje donelo neopsivu srecu, vi ste mnogo pokusavali da uticete da se vasa zelja ostvari ali u tome niste uspeli, ipak ne trebate da brinete, vasa zelja ce se ostvariti, ostvarenje vase zelje vec ceka veoma uskoro do polovine meseca jula vasa zelja ce se ostvariti”.

Zlatna ribica vam otkriva da dugo cekate ostvarenje vase zelje, otkriva da ste se mnogo trudili da uticete da se vasa zelja ostvari, upravo zbog toga ce se vasa zelja ostvariti, zlatna ribica otkriva da vas ocekuje ostvarenje vase zelje, otkriva da ce se vasa zelja ostvariti do polovine meseca jula, dakle vas ocekuje ostvarenje vase zelje.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3