SRECNA BUBAMARA IMA NAJLEPSE MOGUCE VESTI ZA TEBE! Izaberi jednu “BUBAMARU“ i ona ti otkriva sta te uskoro DIVNO ceka, nesto sto cekas MNOGO VREMENA!

SRECNA BUBAMARA IMA NAJLEPSE MOGUCE VESTI ZA TEBE! Izaberi jednu “BUBAMARU“ i ona ti otkriva sta te uskoro DIVNO ceka, nesto sto cekas MNOGO VREMENA!

Juni 29, 2018 Off By Pleomax993

Nekada nam je tako malo potrebno za srecu, ali nazalost nekada ni malo  razloga za srecu nemamo, upravo zbog toga svi mi cenimo svaki trenutak srece, svi mi cenimo cak i onaj najmanji razlog za srecu, a ovoga puta srecna bubamara donosi veoma lepe vesti…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

SRECNA BUBAMARA  A.

 

Uspehe na nekim planovima zivota belezite veoma lako, medjutim uspeha na planu ljubavi skoro da i nemate, vi ste osoba koja moze biti zadovoljna sa ostalim planovima zivota, ali vi ne mozete biti zadovoljni sa planom ljubavi.

Srecna bubamara vam donosi najlepse moguce vesti, evo sta ona otkriva da ce vam se uskoro desiti:

“Uskoro vas ocekuje nesto sto ce vam promeniti zivot, uskoro cete na jednom mestu na kojem ste svakodnevno upoznati osobu koja na vas nece u pocetku ostaviti neki preterano pozitivan utisak, ali posle nekog vremena vi cete sa tom osobom uspostaviti kontakt i shvaticete koliko je ta osoba zapravo posebna, upravo cete sa tom osobom zapoceti vezu, a u toj vezi cete konacno uspeti da ostvarite brojne ljubavne uspehe, na planu te veze cete uzivati u sreci kakvoj se nadate mnogo vremena“.

Srecna bubamara otkriva da cete uskoro upoznati odredjenu osobu na mestu gde ste svakodnevno i da cete posle izvesnog vremena uci sa tom osobom u vezi, srecna bubamara otkriva da cete upravo sa tom osobom uzivati u velikoj ljubavnoj sreci, u sreci kakvu cekate mnogo vremena, upravo vam takve lepe vesti donosi srecna bubamara.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3