Izaberi jednu ”BELU PTICU”  koja te privlaci i ona ti otkriva koja je tvoja NAJLEPSA OSOBINA, jedna je SIMBOL VERNOSTI!

Izaberi jednu ”BELU PTICU” koja te privlaci i ona ti otkriva koja je tvoja NAJLEPSA OSOBINA, jedna je SIMBOL VERNOSTI!

1 Jula, 2018 Off By Pleomax993

Svaki covek ima neku osobinu po kojoj je prepoznatljiv, svaki covek ima osobinu zbog koje ga postuju i cene drugi ljudi, a veoma cesto nas drugi ljudi vole zbog nasih osobina…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

LABUD A.

 

Vi ste izabrali belu pticu labuda, a to o vama govori da ste vi osoba kojoj je najlepsa osobina zapravo vernost.

Labudovi su zapravo simbol vernosti, i posto vas je pruvukla bas ova prelepa ptica, to znaci da ste vi osoba koja je poznata po vernosti.

Vi ste osoba koja je verna svojim dragim osobama, vi ste osoba nikada ni na koji nacin ne bi izdala svoje voljene osobe, vi ste osoba koja se ponosi svojom vernoscu, za vas je vernost nesto najvaznije.

Nikada vi ni ne pomisljate na bilo kakvu prevaru ili izdaju, za vas to ne postoji vi ste osoba koja je poput ovog labuda, verna i vi ste osoba koja svoje drage osobe ne povredjuje ni na koji nacin.

Narucito ste verni u ljubavi, vi ste osoba koja svoju voljenu osobu postuje i ceni, mnogo ljubavi poklnjate vasoj voljenoj osobi, i vasu voljenu osobu nikada ne bi ste prevarili.

Dakle, vasa najlepsa osobina je vernost, vernost je upravo ono po cemu ste prepoznatljivi, vi ste osoba koja je verna zauvek.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3