PUT TVOG ZIVOTA! Izaberi jedan ”PUT” i saznaj gde te ZIVOT vodi do KRAJA GODINE, ali budi oprezan jedan je znak da te ocekuje BOLNA PROMENA!

PUT TVOG ZIVOTA! Izaberi jedan ”PUT” i saznaj gde te ZIVOT vodi do KRAJA GODINE, ali budi oprezan jedan je znak da te ocekuje BOLNA PROMENA!

1 Jula, 2018 Off By Pleomax993

Svi mi pokusavamo da budemo na ”pravom putu”, svi mi pokusavamo da u nasem zivotu bude sto je manje problema, svi mi pokusavamo da nas zivot usmerimo na pravi put koji ce nam doneti srecu, medjutim ne uspeva nam to uvek, nekada prosto donesemo pogresne odluke koje nam donesu tugu…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

PUT ZIVOTA  A.

 

Trenutno ni sami ne znate da da preduzmete, trenutno niste zadovoljni sa vasim zivotom, smatrate da vas zivot nije na putu koji ce vam doneti srecu, ni sa cim trenutno niste zadovoljni u vasem zivotu.

Put vaseg zivota vam otkriva gde vas zivot vodi do kraja godine:

”Vas ocekuje nesto sto ce vam doneti u pocetku tugu, vas ocekuje bolna promena, uskoro cete spletom nekih oklonosti morati da odete sa mesta na kojem ste trenutno, morati cete da nacinite bolan korak, ipak iako ce vam to doneti u pocetku tugu, ipak ce vam ta promena zapravo posle nekog vremena doneti mnogo toga pozitivnog, posto ce vas upravo zbog te promene zivot odvesti na neko mnogo lepse mesto u odnosu na ono na kojem ste sada, zapravo ce vas zivot odvesti na mesto srece do kraja godine, na mesto na kojem cete uzivati u sreci”.

Put vaseg zivota vam otkriva da vas ocekuje bolna promena, ali ta promena ce vam zapravo posle nekog vremena doneti srecu, put otkriva da vas zivot vodi na mesto na kojem cete biti mnogo srecniji u odnosu na ono na kojem ste trenutno, dakle vas ocekuje bolna promena koja ce vam prvo doneti tugu pa onda srecu, a vas zivot do kraja godine vodi na mesto na kojem cete biti srecni.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3