Jednom ces videti da si OSTALA SAMA, i tad ces shvatiti gde si GRESILA…

Zeno,ovo je tekst za tebe.Za tebe koja je tu za sve one koje voli.Ovo je tekst za zenu koja se trudi da svima ugodi,koja  se svima nadje,  koja ima toliko veliko srce da je u stanju da oprosti i ono sto niko ne bi.Ovo je tekst za tebe koja trci   da ucini svima,koja ima srce   koje ce  preci preko onoga  preko cega se ne prelazi.

Ovo je tekst za tebe koja zeli da promeni svet i da ga okrene naopako  za one koji  nikada  za nju nemaju   minut vremena,onako kako bi trebali da ga imaju.

Svi ce oni jednom otici.onda ces shvatiti da si gresila sto si pokusavala da se nadjes svima,sto si toliko  snazno volela da si    se trudila da tvoji najdrazi uvek imaju osmeh na licu,a tebi samoj kako bude.

Mnogo je onih koji su uz tebe samo iz neke koristi,a ipak im nije iskreno stalo.Mnogo je onih koji ce biti tu samo zato sto  znaju da si ti dobra dusa koja nikome ne moze reci NE. I koji ce biti tu dok je sve lepo,a kada ti zatreba pomoc oni ce samo da ti okrenu ledja,da odu kao da nikada nisu ni postojali,kao da nista za njih dobro nisi uradila  a mnogo toga jesi.No,dobrota se zaboravi  onda kada   prvi put prestanes nekome da cinis.Dobra si svima dok si tu za sve.Dobra si svima dok prastas i dok razumes a onda kada dodje do toga da prvi put odbijes,da prvi put nekome ne pomognes onda postajes najgora.Sve dok cinis i zaboravljas  na sebe i dok od sebe pravis zrtvu kako bi svi drugi bili srecni ti si dobra svima.No,kada jednom kazes ne,kada jednom  stavis sebe na prvo mesto onda si ti djubre od coveka,jedna nezahvalna zena,i neko ko ne ume da voli.

 

Nastavak na sledecoj strani…