RAK: Znak u kojem su rodjeni NAJBOLJI i NAJNEZNIJI ljudi, znak koji pleni DOBROTOM, ali koji zbog DOBROTE PATI!

RAK: Znak u kojem su rodjeni NAJBOLJI i NAJNEZNIJI ljudi, znak koji pleni DOBROTOM, ali koji zbog DOBROTE PATI!

13 Septembra, 2018 Off By Pleomax993

Mnogo osoba na svetu postoji, ali niko nije kao sto su rakovi, rakovi su nesto drugacije i jedinstvno, oni su ljudi velikog srca koji ne znaju za ljubomoru niti za bilo sta drugo lose, rakovi su prosto fenomenalni…

 

Rakovi su osobe koje moze da upozna svako ko zeli, to je zbog toga sto rakovi nemaju tajni, oni veoma retko sta kriju. Rakovi su iskreni i oni uvek predstavljaju sebe u pravom svetlu. Nisu rakovi ”glumci” , ne glume oni da su nesto sto nisu, rakovi su upravo onakvi kakvim se predstavljaju.

Nikakva neprijatna iznenadjenja se ne mogu ocekivati od rakova, rakovi umeju da iznenade, ali samo pozitivno, rakovi su osobe koje su zaista posebne.

Ono sto se kod njih uvek moze primetiti jeste njihova velika neznost. Neznost je tako primetna kod rakova, oni se ponasaju veoma nezno i pri tome vode racuna o svemu, oni vode racuna da niti jednim svojim postupkom ne povrede nikoga, rakovi ne zele bilo kome da donesu tugu.

Isto tako rakovi razmisljaju veoma nezno, ne mogu se od rakova ocekivati neke preterano velike ambicije, a razlog za to je sasvim jednostavan, rakovima nije potrebno mnogo za srecu, pa se zbog toga ni ne trude da ostvare neke velike uspehe. Rakovi se isto tako nezno ponasaju prema ljudima, oni pokusavaju da pomognu ljudima, a rakovi takodje imaju veliko razumevanje za svakog coveka.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2