Kako će retrogradni merkur u Lavu uticati na naš ljubavni život do 18. avgusta 2018.

Kako će retrogradni merkur u Lavu uticati na naš ljubavni život do 18. avgusta 2018.

26 Jula, 2018 Off By luca

Spremite se i naoružajte se strpljenjem jer će 26. jula retrogradni Merkur ući će u znak Lava i ne samo što će ovaj zvezdani aspekt uticati na vaš horoskopski znak, već ćete imati priliku da osetite sve njegove dobre, ali i loše efekte.

Kada su planete retrogradne stvari gledamo iz skroz druge perspektive i uglavnom ćemo se mislima vraćati u prošlost i tražiti greške, preispitivati sebe i svoje postupke.

Od svih planeta u Sunčevom sistemu, Merkur je najviše retrogradan i poznat je po tome da nam u tom periodu stvari ne idu od ruke, ali takođe pomaže nam da sredimo stvari iz prošlih vremena kako bimo nastavili dalje sređeni i srećni. Iako nam se ne čini da je ovaj astrološki aspekt na našoj strani, zapravo nam leči rane i otvara novo poglavlje života.

Retrogradne planete vraćaju nam bivše drage u život, prisećaju nas na detinjstvo, stvari koje smo mogli da uradimo, ali nismo, otežavaju nam komunikaciju, ali dozvoljavaju da upoznamo sebe i svet na jedna drugačiji način.

Kada je u pitanju retrogradni Merkur u Lavu, stvari su malo drugačije.

Lav je predstavnik kralja džungle, životinje koja se ne plaši nikoga i pun je samopouzdanja. Na površinu će izbaciti naše najintimnije želje i strasti i ohrabriti nas da pratimo svoje srce umesto razuma, što i nije tako loše, jer kako smo stariji sve se više vodimo glavom, a ne skrivenim željama.

Ovaj vatreni znak ne sumnja u izbore koje pravi njegovo srce i uvek će ga pozvati u pomoć pri nekom izboru. On zna da ako odbije savete svog srca da će biti duboko nesrećan i nezadovoljan, a to je nešto što Lav retko kada sebi dopušta.

U periodu do 18. avgusta bićemo više fokusirani na ono šta osećamo prema ljudima oko sebe i situacijama koje nam se dešavaju. Razmišljaćemo o ljubavi i kako da postupimo, ali ne toliko racionalno koliko čemo se skocentrisati na želje duboko sakrivene u nama.

Ovo je period kada možete dozvoliti svojoj mašti da upravlja vašim životom. Odluke donesene u ovom periodu pamtićemo do kraja života. Mnogo toga se menja, planovi za koje smo bili sigurni da će se realizovati zapravo će propasti, ali neke nove ideje će se roditi. Naučićemo da se manje plašimo, a više da preuzimamo rizik za neke stvari, posebno kada je ljubav u pitanju.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2