Ljubavni horoskop za leto 2018: Ovna prati flert gde god da krene, Jarca očekuje karmička ljubav, Lav na testu vernosti

Ljubavni horoskop za leto 2018: Ovna prati flert gde god da krene, Jarca očekuje karmička ljubav, Lav na testu vernosti

Juli 26, 2018 Off By luca

enje porodice ili ozvaničenje veze,a slobodnim Bikovima smeši se velika ljubav. Neki od vas vratiće se u prošlost i sigurnu vezu sa dobro poznatom osobom a mnogima od vas desiće se takva ljubav da ćete imati osećaj da tu osobu poznajete 100 godina.

U avgustu mesecu očekujte turbulencije. Prolazićete kroz testove na polju ljubavi. Bićete opterećeni poslom i moguće pomalo zapostaviti partnera. Ipak, kraj meseca donosi stabilizaciju svih odnosa.

Slobodno Bikovi mogu uploviti u rizičnu romansu na poslu sa Vagom ili Devicom. Septembar donosi velike preokrete na polju ljubavi.Biće ovo mesec sudbine.Venera iz Škorpije oko 13.septembra u napetom aspektu sa Uranom mogla bi doneti veliki izazov i prekid nekog odnosa. Slobodni Bikovi doživeće veliku ljubav krajem leta.Prepustite se ovoj fatalnoj privlačnosti.

BLIZANCI

Blizancim je leto počelo veoma uzbudljivo i lepo pod uticajem Venere iz polja komunikacije. Vrlo je moguće da ćete imati dramatičnu komunikaciju sa partnerom ali i da ćete obaviti veoma važan razgovor početkom jula pa bi bilo dobro da izbegnete žustre razgovore i zaobiđete teške teme.

Slobodnim blizancima ova energija mogla bi da donese kraći put ali I ljubav na putu ili preko društvenih mreža sa Bikom, Vodolijom ili Devicom. Nakon 15. jula situacija na ljubavnom planu se znatno promenila.

Neke stvari moraćete da dovedete u red u suprotnom ljubavna situacije će u vama izazivati veliku nelagodu. Slobodnim blizancima smeši se ljubav u blizini kuće ili preko člana porodice. U avgustu mesecu energija na ljubavnom planu se menja u vašu korist I bićete mnogo pozitivniji i optimističniji.

Venera iz vašeg astrološkog polja ljubavi donosi pregršt flerta ali izlazaka I lepih situacija. Uživaćete više nego ikad a slobodni Blizanci bi mogli da uplove u vezu sa zauzetom osobom. Ukoliko se budete dvoumili izmedju sigurnosti i rizika ipak izaberite sigurniji teren, jer vam se može desiti razočarenje od 16. do 27. avgusta.

Nakon 10. septembra Blizanci će biti usmereni na posao i obaveze i moguće je da ćete na neki način zapostaviti vezu ili brak u kom ste. Posvetite pažnju partneru I nećete imati problema. Slobodni Blizancima kraj leta donosi upravo ljubav na poslu ili preko kolege. Biće ovo jake emocije,slobodno im se prepustite.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2 3