Kako se obracunavate sa SUPARNICOM: Žena OVAN napada DIREKTNO,Lavica će objaviti RAT,žena JARAC traži GREŠKE u sebi!

Kako se obracunavate sa SUPARNICOM: Žena OVAN napada DIREKTNO,Lavica će objaviti RAT,žena JARAC traži GREŠKE u sebi!

17 Jula, 2018 Off By luca

OVAN

Pošto ste impulsivni i ljubomorni, vi se direktno na licu mesta obračunavate sa suparnicom, ma o kome da se radi. Dajete joj odmah do znanja i ko ste i šta ste, a još više ko je vaš emotivni partner ili suprug kojeg ona pokušava da vam preotme. Zato ćete se, do poslednjeg daha, ako je potrebno bukvalno i fizički boriti za svog muškarca, i to svim sredstvima i na sve načine, pošto se držite izreke da je u ljubavi i ratu sve dozvoljeno.

BIK

Vaša sujeta ne može da dozvoli da se suparnici ne osvetite, ali tek pošto ste dobro ispitali teren i utvrdili sa kim imate posla. Ukoliko kod vašeg muškarca primetite bilo kakve znake sumnjivog ponašanja, krećete u akciju praćenja i utvrđivanja činjenica svojim očima. Kad ste se uverili da ‘gde ima dima, ima i vatre’, teško onoj koja se drznula da posegne za nečim što je vaše, odnosno za nekim ko je samo vaš i božiji.

BLIZANCI

Iako ste praktični i spremni na kompromise, ne sviđa vam se da vas neko pravi budalom, jer to, pre svega, vređa vaš zdrav razum. Spremni ste čak i da se sprijateljite sa tom bezobraznicom koja se previše približila vašem čoveku, kako biste pohvatali sve konce zašto, kako i kada je sve počelo. Teško njemu, ali i njoj, kad uđete u listing poziva na njegovom mobilnom ili provalite lozinku njenog e maila, jer ćete im tada napraviti haos od života.

RAK

Iako ste uglavnom dovoljni sami sebi, umete da budete vrlo proračunati, kada neko dirne u vaš posed u koji spada i vaš muškarac. Tada, postajete energični i opasni, pa ćete vašoj suparnici smestiti takvu intrigu u vezi sa njenim emotivnim partnerom, da neće znati odakle vetar duva. A vi ćete se smeškati negde iz zasede, koju ste joj postavili i stavili je u tako neprijatnu situaciju da joj više neće napamet pasti da očijuka sa bilo čijim, a pogotovo ne sa vašim muškarcem.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3