Koja je najveća MANA jednog JARCA?!

Koja je mana jednog jarca

Znači da je najveća mana jednog jarca to što zaboravi koliko vredi, a to nikako ne sme.

Ono sto je tačno je da Jarac svoje poverenje pruža samo jednom. Ko ga prokocka više nikada ne može da očekuje isto. Uvek će postojati crv sumnje ako je poljuljano iz nekog razloga.

Jarac je jednostavno osoba koja je dosta u životu naučila.Život osobe rodjene u ovom znaku je bio dosta trnovit. Uopšte ga sudbina nije štedela i zbog toga su veoma oprezni. Nikada sebe neće pružiti na tacni osobama koje nisu zaslužile da budu deo njegovog života. Zbog svega što je preživeo  ima veoma jasne stavove kojih se pridržava.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

On je toliko tvrdoglav i ponosan covek da niko ne bi trebao ni da se nada njegovoj promeni. Iako  mnogi smatraju da mu je to mana, greše. On je jednostavno dostojanstvena osoba koja ne dozvoljava baš svakome da upravlja njegovim životom.

Pre ce se desiti da nestane ovog sveta nego sto ce se desiti da se on promeni. Jarac se ne moze i nece promeniti i on ce zauvek ostati isti. Jarca ni malo nije tesko upoznati. Dovoljno je samo malo vremena kako bi se on upoznao. A svako ko njega upozna moze biti ubedjen da se on nece promeniti.

Mnoge osobine krase jarca. On je pre svega covek koji se bori za istinu i pravdu. A njemu je svakako najvise stalo do pravde. Veruje jarac u pravdu i on ce uvek u nju verovati, a zbog toga on i jeste toliko pravican covek. Jarac ima samo jednu zelju, a on zeli da svaki covek dobije ono sto je sa svojim postupcima i zasluzio.

Jarac se prema drugim ljudima ponasa onako kako je i potrebno. On se prema drugim ljudima ponasa samo po zasluzi. Onako kako se neki covek ponasa prema njemu, upravo tako ce mu jarac i uzvratiti. Naravno da je on spreman svakom coveku da ulepsa zivot, ali je on isto tako spreman svakom losem coveku da zagorca zivot.

 

Odgovori