Koji kvaliteti zenu STRELCA cine BOZANSTVENOM I DRUGACIJOM!

Koji kvaliteti zenu STRELCA cine BOZANSTVENOM I DRUGACIJOM!

November 4, 2021 Aus Von Jovana

Koji kvaliteti i osobine cine zenu strelca drugacijom i jedinstvenom?!

Ovo je pre svega žena koja u svakom odnosu veruje u ravopravnost!

Koji argumenti kada kazemo drugacija to i opravdavaju? Pripadnica lepšeg pola u ovoom znaku zodijka je ta koja se uvek vodi istinom. Kojoj je to pre svega osnovno životno pravilo. Po kojem nikada nije posustala. Jako je stabilna i realna osoba. Osoba koja uvek ima jasan stav i mišljenje. Koja će svoj karakter staviti u prvi plan. I koja nikada neće dozvoliti da se njega ličnost dovede u pitanje. Jer joj je pre svega jako bitno ko je i šta je. kakvo mišljenje i kakvu sliku plasira o sebi.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

U svakom odnosu je i više nego lojalna i iskrena.

Koji argument zena strelac cvrsto drzi u ruama? Ali ono što je još bitnije jeste da je žena koja je ravnopravna. Za koju prosto ne postoje odnsi u kojima bi ona treba da bude uzdržana. Koliko ona ima prava na određene stvari. Isto toliko ima i suprotna strana. Za nju ne postoje muško ženska pravila u tom smislu. Kako u ljubavi, tako i u prijateljstvu. Takođe je žena koja postavlja jasna i striktna pravila. Pravila koja su i više nego realna i objektivna.

Čak i da se nekada desi da postoji neki opravdan razlog da slaže, ona to neće učiniti. Jer pre svega odmah bi išla protiv sebe. I u tom smislu nikako ne bi plasirala svoju realnu ličnost. A ono što je i više nego jasno jeste da je ovo jedna veoma stabilna osoba. Osoba koja dosta ulaže u seebe. I samim tim iz tog razloga uvek veruje u svoje postupke i u svoje odluke. Za nju ne postoji mogućnost u kojoj bi sebe dovela u pitanje. Jer nikada ne postupa ishitreno ili nepromišljeno.

Sa druge stare ovo je jedna veoma emotivna i osećajna žena. Žena koja predstavlja pravi primer poštene osobe. Osobe koja nikada nikoga neće svesno razočarati ili povrediti. Jer pre svega ona zna koliko ne želi da se nalazi u takvoj poziciji. I po samoj prirodi je žena koja je i više nego odgovorna i odana. Žena koja će uvek ići srcem. I koja nikada neće ići protiv svoje intuicije.

Nastavak na sledećoj strani…

Seiten: 1 2