LAV – KRALJ HOROSKOPA! Znak koji NEMA MANA, znak koji pleni DOBROTOM, znak za koga ne postoje NEMOGUCI ciljevi!

LAV – KRALJ HOROSKOPA! Znak koji NEMA MANA, znak koji pleni DOBROTOM, znak za koga ne postoje NEMOGUCI ciljevi!

August 5, 2018 Off By Pleomax993

O lavu se uvek govori sa velikim postovanjem, a lav je svakako to postovanje zasluzio, lav je zna koga mnogi smatraju vladarom horoskopa, lav je jednostavno pravi kralj horoskopa…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

Lavovi su osobe koje nije tesko upoznati, lavovi su dobri ljudi, pa dobrota se odmah primeti kod njih, lavove mnogi zele kraj sebe zbog brojnih razloga, a lavovi uvek plene nekim kvalitetima, nekim  vrlinama.

Lavovi su osobe koje ne mogu da sede i da cekaju nesto da im se desi, lavovi nisu takvi, oni su osobe koje zele da se za sve izbore same, lavovi zele da sve ostvare samo zahvaljujuci svom trudu.

Lavovi veruju u sudbinu, veruju da da ce svima nama biti vraceno onako kako smo zasluzili, pa upravo zbog toga lavovi cine sve sto mogu kako bi zasluzili srecu, ipak lavovi ne cekaju da im sreca bude poklonjena nego su lavovi reseni da se za srecu izbore.

Mnoge osobe se plase ukazanih prilika, plase se da rizikuju, mnogim osobama nedostaje hrabrosti, ali kada su lavovi u pitanju, to za njih nista ne vazi, lav se ne plasi izazova, ne plasi se prilika, a pogotovu se ne plasi rizika, lavovi su osobe koje rizikuju i njima se skoro pa uvek rizik isplati.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3