JARAC i BLIZANCI – PREVARU i LAZI NE PRASTAJU, ovi znaci su spremni da UZVRATE svakoj osobi onako kako ZASLUZI, sa ovim znacima NEMA SALE!

JARAC i BLIZANCI – PREVARU i LAZI NE PRASTAJU, ovi znaci su spremni da UZVRATE svakoj osobi onako kako ZASLUZI, sa ovim znacima NEMA SALE!

August 5, 2018 Off By Pleomax993

Jarac i Blizanci – dva znaka koja su za dobrotu spremna na sve, ali isto tako ova dva znaka se protiv nepravde bore na sve moguce nacine, ovi znaci prevaru i lazi nikada ne prastaju…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

JARAC

 

Veoma dobro se zna koliko su jarcevi pravicni, dobro se zna da je njihovo ponasanje jedinstveno, dobro se zna da oni neke stvari ne prastaju.

Jarcevi su osobe kod kojih sve polazi od njihovog vaspitanja, to je oduvek bilo tako, jarcevi su vaspitani tako da se uvek bore za pravdu i istinu, jarcevi su osobe kojima je do pravde i do istine bas mnogo stalo.

Jarcevi se ponasaju veoma odvazno, kod njih se uvek moze primetiti velika hrabrost, jarcevi su osobe velikog hrabrog srca koje se nicega ne plase, ali isto tako jarcevi nikada svojim postupcima nikome ne nanose tugu, cak sta vise brojnim ljudima jarcevi pomazu.

Najvise vole jarcevi da vide dobre ljude, vole oni da vide osobe koje pomazu drugim ljudima, vole da vide osobe koje plene dobrotom, a to je zbog toga sto ih upravo te osobe podsecaju na njih, i za takve osobe jarcevi su spremni da ucine bilo sta.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3