LEPOTA PO HOROSKOPU: ŽENE OVNOVI OBOŽAVAJU UPEČATLJIVE MIRISE, A ŠKORPIJE ŠMINKOM ISTIČU OČI…

LEPOTA PO HOROSKOPU: ŽENE OVNOVI OBOŽAVAJU UPEČATLJIVE MIRISE, A ŠKORPIJE ŠMINKOM ISTIČU OČI…

28 Jula, 2018 Off By luca
Svaki horoskopski znak želi različitu negu. Ko se kako sređuje, kome su važni skupi preparati, a ko će razmisliti tri puta pre nego što uloži novac u novu kremu?
Evo kako se neguju žene prema astrologiji:ŽENA OVAN (21.03 – 19.04)One vrlo dobro znaju što im najbolje pristaje i koji su njihovi aduti – ako imaju lepe oči, najvažnija će im biti dobra maskara, a ako imaju pune usne, budite sigurni da će ih naglasiti lepom bojom ruža. Njihova rutina jednostavna je i praktična, a važno im je da su uvek uredne, depilirane i da imaju doterane obrve. Njihov snažan karakter može podneti i nešto jače i upečatljivije mirise.ŽENA BIK (20.04 – 20. 05)Kod ovog znaka sve je u zemljanim tonovima i povezanosti sa prirodom.
Vole smeđe, bež i ružičaste tonove koji na koži deluju prirodno. Nisu rasipnice kada je kozmetika u pitanju – dobro će preispitati svaki izbor i dati novac samo kada misle da im određeni artikal zaista treba i da je kvalitetan. Iako ne gomilaju kozmetiku, pažljive su pri nanošenju mejkapa pa se onima koji sa njima žive može činiti da im je potrebna čitava večnost da se spreme.
Kad su parfemi u pitanju vole tople note poput jasmina i pomorandžinog cveta.Nastavak na sledecoj strani…
 

ŽENA BLIZANAC (21.05 – 20.06)

Živahne žene blizanci uvek su u pokretu pa se ponekad šminkaju u autobusu ili na poslu, i uveče izgledaju potpuno drugačije od ono kako su izgledale kada su izašle iz kuće. Nisu lojalne određenom brendu, vole da isprobaju svaki beauty novitet i poigravaju se sa šminkom, šljokicama i ostalim zgodnim stvarima koje mejkap svet pruža. Vole neobične i originalne mirise.

ŽENA RAK (21.06 – 22.07)

One pre svega žele da izgledaju prirodno i zavodljivo pa ćemo ih retko videti sa puno ludih boja na licu. Znaju šta im pristaje i obožavaju svetlucave teksture koje ulepšavaju kožu i na nju privlače svetlo. Kada je nega kože u pitanju, nemaju poverenja u novotarije, drže se proverenih proizvoda i postupaka.

ŽENA LAV (23.07 – 22.08)Lavice su opsednute gustom kosom, čudi li vas to? Ove žene su ponosne na svoje uvojke koji su često čvrsti i gusti. Zdrava i sjajna kosa u prvom im je planu, a tek nakon toga na red dolazi šminka sa kojom ne preteruju. Baš poput njihove lepe “grive”, ove žene vole da im je i parfem odvažan pa biraju snažne, slatkaste mirise koje ćete osetiti čim uđu u sobu i učiniti ih “kraljicom džungle”.ŽENA DEVICA (23.08 – 22. 09)Pedantne Device jako paze na svoj izgled, ali na njima sve uvek izgleda jako prirodno.
Lice ne zatrpavaju tonama novih proizvoda, već pokušavaju razumeti kako njihova koža diše i šta joj je potrebno. Vole prirodne i organske proizvode koji nisu testirani na životinjama i vole da im je beauty rutina što jednostavnija. Mirisi koje nose ove žene čisti su, osvežavajući i ženstveni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2