LEPTIR JE SIMBOL VELIKE PROMENE: Izaberi jednog “LEPTIRA“ i saznaj kakva te PROMENA ceka, i da li ce ti ona doneti SRECU ili TUGU!

LEPTIR JE SIMBOL VELIKE PROMENE: Izaberi jednog “LEPTIRA“ i saznaj kakva te PROMENA ceka, i da li ce ti ona doneti SRECU ili TUGU!

Juli 23, 2018 Off By Pleomax993

Leptiri su zivotinje koje svojom lepotom izazivaju paznju, a takodje je leptir simbol promena, promene su nesto sto ne vole svi ljudi, ali promene su nam svima veoma cesto potrebne, a leptir moze da otkrije kakve nas promene ocekuju…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

LEPTIR A.

 

Ni sami ne znate sta da uradite, ni sami ne znate zbog cega ste jos uvek u vezi sa osobom koja vas ocigledno ne zasluzuje, vas u toj vezi jos jedino drzi ljubav, a vec ste mnogo puta razmisljali o raskidu.

Leptir vam otkriva kakva vas promena ocekuje:

“Vas ocekuje promena koja ce vam doneti tugu, veza u kojoj ste ce se veoma brzo zavrsiti i to zbog toga sto cete vi tako odluciti, vi cete se uskoro odluciti za raskid posle jos jednog postupka vase voljene osobe koji ce vas povrediti, vi vise necete zeleti da trpite takvo ponasanje pa cete se odluciti za raskid veze, a u tim trenucima cete biti ubedjeni u ispravnost svoje odluke“.

Leptir vam otkriva da vas uskoro ocekuje promena na planu ljubavi, uskoro vas ocekuje raskid veze i to ce vam doneti tugu, a za raskid cete se odluciti vi zbog jednog postupka vase voseg partnera, dakle vas ocekuje velika promena, to vam otkriva ovaj “leptir“.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3