NEDELJNI HOROSKOP: Svi žele da budu kao Škorpija ovih dana, a OVAJ ZNAK tako lako može da se prevari, a to će ga skupo koštati!

NEDELJNI HOROSKOP: Svi žele da budu kao Škorpija ovih dana, a OVAJ ZNAK tako lako može da se prevari, a to će ga skupo koštati!

23 Jula, 2018 Off By luca

A mnogima je i takva astro prognoza. Šta nas sve očekuje, orkrili su nam astrolozi sajta astrolook.com.

Ovan

Postavili ste listu ciljeva koje želite da ispunite u narednom periodu i delujete vrlo odlučno u raznim situacijama pred saradnicima. Nemate mnogo razumevanja za nečije izgovore i nikako ne želite da čujete reči odbijanja, bez obzira sa čije strane da dolaze. Vaša energičnost deluje impresivno. Važno je sačuvate dodatnu meru opreza ili diskreciju u ljubavnom životu, ponekad prvi utisak ume lako da zavara. Nije sve onako, kao što vam se čini na prvi pogled.

Bik

Zainteresovani ste za nove ideje i očekujete da vas neko od saradnika podrži prilikom poslovnog ugovaranja. Sada je pravi trenutak da upotrebite i adute sa kojima raspolažete. Važno je imate dobru koncentraciju u raznim susretima kako biste delovali što ubedljivije. U odnosu sa partnerom osećate talase pozitivnih emocija i spremni ste na niz kompromisa zarad zajedničke sreće. Dobro je što ste povezani sličnim željama i što imate uzajamno poverenje.

Blizanci

Prilično ste sigurni u svoje znaje i mogućnosti, dok vaši saradnici nepotrebno podstiču takmičarsku atmosferu. Ipak, to vam neće smetati da ostvarite svoje poslovno-finansijske namere. U većini slučajeva svoje obaveze i zadatke rešavate bolje i efikasnije od drugih. U ljubavnom životu, spremni ste da svom partneru ili osobi koja vam se dopada saopšitete neke važne planove. Nećete oklevati i da se upustite u određeni “izazov” koji nagoveštava zanimljivo emotivno iskustvo.

Rak

Pomalo subjektivno tumačite nove događaje na poslovnoj sceni i dešava se da potpuno nehotično umanjujete nečije sposobnosti. Potrebno je da se usaglasite sa svojim saradnicima oko uvažavanja različitih interesa, pre nego što donesete neku novu ili važnu odluku. Skloni ste čestim promenama svog emotivnog raspoloženja. Kada se nalazite u nekoj osetljivoj fazi najbolje je da prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove. Imajte poverenja u voljenu osobu.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3