Ljubav tokom vikenda: Onaj ko zna da ceni emocije bice jako srecan!

Ljubav tokom vikenda: Onaj ko zna da ceni emocije bice jako srecan!

September 8, 2022 Aus Von dea

 Mali ljubavni horoskop za naredna dva dana…

 

 OVAN

Ovog vikenda cete moci da kazete da ste dobili sve ono o cemu ste do sada samo mastali. Jasno je da su zvezde na vasoj strani i da je moguce cak i ono sto vam deluje kao nemoguce. Razmislite o tome.

 

 BIK

Ovo ce biti period kada cete iskreno  uzivati. Bice vam lepo i bicete lepo i raspolozeni neovisno od toga da li ste slobodni ili ne. Jer, jednostavno, vama je jasno da prave stvari vredi cekati.

 

 BLIZANCI

Ono  sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da su se vase zelje ostvarile. Sledi vam jedan zaista lep vikend kada ce neke zelje konacno da se ostvare. Dugo ste cekali na to ali sada su dani za srecu pred vama.

 

RAK

Jasno je da  osoba za koju se borite ne zasluzuje vasu ljubav. Prestanite vec jednom da se nadate da ce ona da se promeni.Sve dok zivite u laznoj nadi vi necete moci da kazete da ste srecni.

 

 LAV

Ovog vikenda cete dobiti ono sto zelite. To je ono sto moramo da kazemo. Ali, to vam nece pasti sa neba, sto znaci, morate da se borite. Zvezde su sada uz vas kao sto dugo nisu bile ali morate  da idete ka svom cilju.

 

DEVICA

Ovaj vikend moze da bude prilika da se posvetite sebi. Ako postoji neko do koga vam je stalo znajte da je sada pravo vreme da toj osobi i kazete ono sto vam je na dusi. Mozda ona oseca isto sto i vi.

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2