LJUBAV U OKTOBRU… Nemojte PREVIŠE OČEKIVATI jer se možete RAZOČARATI!

OVAN

Jako je bitno da kazemo da u ljubavi nece biti velikih promena u narednim sedmicama.

To je zato sto ste osoba koja zna sta hoce i koja ume da uziva u svemu  i sto ste neko ko prosto ne pristaje  na kompromise. To je u redu. Radite cete biti sami nego kraj pogresnih.

BIK

Bitno  je da kazemo da nema nimalo sumnje da su pred  vama dani za ljubav. Dani tokom kojih cete shvatiti da   je  nekome stalo do vas.

Mnogi  pripadnici vaseg znaka ce tokom oktobra da dozive ljubav o kojoj su do sada samo mastali. Bice ovo lep mesec.

 

BLIZANCI

Uzivacete na svaki nacin kada  je oktobar u pitanju. To je ono sto moramo da kazemo. Ovo ce biti mesec tokom kojeg ce mnogo toga doci na svoje i kada cete vi iskreno  uzivati.

Nema sumnje da ste vi neko ko zna sta hoce i neko ko ume da se izbori za ono do cega mu je stalo.

 

RAK

Odlicno se osecate. Prija vam to sto znate da je jednom raku stalo do vas ali  jos uvek niste sigurni da li je za vas najbolje da krenete dalje.

Ukratko receno, slede vam dani tokom kojih cete morati da donesete neke odluke.  Nije da ce vam biti lako.

LAV

Oktobar ce biti mesec tokom kojeg ce neke vase zelje konacno da se ostvare. Nema nimalo sumnje da ste osoba koja ume da uziva u zivotu i neko  ko ce na svaki nacin da pokusa da dodje do svog  cilja. Slede vam dani tokom kojih je mnogo toga moguce.

 

DEVICA

Oktobar ce biti jedan od onih meseci kada cete imati niz dilema. Da li cete slusati svoje srce ili svoj razum zavisi samo od vas ali ono sto moramo da kazemo jeste da nema sumnje da je nekome stalo  do vas. Da neko iskreno zeli da vas   ima u svojoj blizini.

Nastavak na sledecoj  strani…