LJUBAVNA MAGIJA: Izaberi jednu SLIKU i ona otkriva kada ce u tvoj zivot UCI OSOBA koja ce ti ”POKLONITI SRCE NA DLANU” i koja cete USRECITI!

LJUBAVNA MAGIJA: Izaberi jednu SLIKU i ona otkriva kada ce u tvoj zivot UCI OSOBA koja ce ti ”POKLONITI SRCE NA DLANU” i koja cete USRECITI!

15 Jula, 2018 Off By Pleomax993

Ljubav je nesto sto donosi mnogo tuge ljudima, ali nije za tu tugu kriva ljubav, nego obicno losi izbori nekih osoba, nekada prosto izaberemo pogresne osobe koje nam umesto srece donosi tugu, ipak za svakoga postoji osoba sa kojom mu je sreca sudjena, a ljubavna magija moze da otkrije kada cemo tu osobu upoznati…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

LJUBAVNA MAGIJA  A.

 

Vas problem predstavlja to sto ne zelite sebi da priznate neke stvari, problem vam predstavlja to sto nekada ne dopustate osecanjima da vas vode kada je ljubav u pitanju, a svakako da bi to trebali ciniti.

Ljubavna magiija otkriva kada cete upoznati osobu koja ce vam ”pokloniti srce na dlanu”:

”Vec ste vi upoznali tu osobu, i tu osobu poznajte mnogo vremena, samo sto vi to sebi ne zelite da priznate, ta osoba je zapravo jedan od vasih najboljih prijatelja, iako vi tu osobu smatrate samo prijateljom, vi ipak gajite neka osecanja prema njoj, samo sto ne zelite to sebi da priznate, ali videcete  vremenom cete sa tom osobom zapoceti vezu i da cete upravo najvecu ljubavnu srecu imati sa tom osobom”.

Ljubavna magija otkriva da ste vi vec upoznali osobu koja ce vam ”pokloniti srce na dlanu” samo sto ne zelite to sebi da priznate, ta osoba predstavlja jednog vaseg prijatelja i vi cete sa tom osobom vremenom zapoceti vezu i uzivati cete u velikoj ljubavnoj sreci, to je ono sto vam otkriva ”ljubavna magija”.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3