Veran, istrajan i posten… Ovaj znak je vredan POSTOVANJA…

Veran, istrajan i posten… Ovaj znak je vredan POSTOVANJA…

Juli 15, 2018 Off By Pleomax993

Postovanje je potrebno zasluziti, a ako koji znak zasluzuje najvece moguce postovanje onda je to BIK…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

Bikovi su osobe koje nisu ni nalik na neke druge, bikovi su pre svega jedinstvene osobe, koje se jedinstveno ponasaju, a takodje je jedinstven nacin razmisljanja bikova.

Biikovi su osobe koje veoma cesto mnoge stvari rade na vlastitu stetu, ali bikovi su to vec navikli, bikovi su osobe koje veoma cesto pomazu drugim ljudima iako bikovi znaju da im te osobe nece uzvatiti na isti nacin kada njima bude pomoc potrebna, medjutim iako su bikovi svesni toga, oni prosto moraju da pomognu, oni to smatraju svojom duznoscu.

Bikovi su osobe koje su pre svega veoma dobro vaspitane, kod svake osobe sve pocinje i polazi od vaspitanja, a kada su u pitanju bikovi, oni su vaspitani pre svega da budu posteni i da budu iskreni.

Postenje bikova je nesto sto mnogo govori o njima, bikovi ce pre pristati da nemaju nista u svom zivotu, nego sto ce pristati da bilo sta ucine na neki neposten nacin, bikovi prosto moraju da budu posteni, njima je do postenja najvise stalo, i samo im je bitno da u svom zivotu nikada nemaju cega da se stide, sve bikovi cine na neki posten i na plemenit nacin, oni su tako navikli i oni drugacije ne zele da postupaju.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3