LJUBAVNI DNEVNI HOROSKOP za 27.jun : OVAN mora da nauci da ceni LJUBAV,Blizanci ce nekome PRIZNATI EMOCIJE…

LJUBAVNI DNEVNI HOROSKOP za 27.jun : OVAN mora da nauci da ceni LJUBAV,Blizanci ce nekome PRIZNATI EMOCIJE…

Juni 26, 2018 Off By luca

OVAN

 

Vi ste konacno shvatili da ste vi i vasa druga polovina savrsen spoj.Medju vama vlada jedna zaista jaka veza i ljubav i cak se moze reci da bi za vas najbolje bilo kada bi ste konacno shvatili sta imate i naucili to da cenite i cuvate.

 

 

BIK

Vrlo je moguce da cete u toku dana imati konflikt sa partnerom zato sto je on u poslednje   vreme veoma    zbunjen i prosto ne zna sta je ono sto zeli.

Morate pre svega da shvatite da nikoga ne mozete naterati da vas voli.

 

BLIZANCI

Vi ste danas sposobni za velike stvari i konacno ste reseni da priznate jednom Ovnu sta je ono sto osecate prema njemu.Imate u planu da konacno uplovite u jednu lepu romansu a i svakako ste predugo vec sami.Morate da slusate svoje srce.

 

RAK

Nemojte od danasnjeg dana ocekivati da vam on donese cudo jer se to sasvim sigurno nece i ne moze desiti.

Vi ste postali veoma neodgovorni kada je vasa ljubav i veza u pitanju i imate vremena za sve drugo osim za osobu do koje vam je stalo.Ovo je velika greska.

 

LAV

Dolaze vam bolji dani.Konacno se na polju emocija sve polako ali sigurno dovodi u red i vi ste konacno  srecni.Ali,i dalje vam  je u glavi sve ono sto ste u proslosti doziveli i pomalo vas je  strah da cete patiti i dalje i  ne mozete tek tako da verujete u sve sto je lepo.

 

DEVICA

Sasvim je normalno da se  plasite da ce vam neko  slomiti srce.No,to nije nikakav razlog  da  se plasite ljubavi i da bezite od svakog ko samo pokusa da vam pridje.To nikad i nikako nije dobro resenje.

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2 3