CRVENI KONAC ZASTITE STITI OD TUGE I OD NESRECE! Izaberi jedan “CRVENI KONAC“ i saznaj od cega ce tebi ZASTITU doneti!

CRVENI KONAC ZASTITE STITI OD TUGE I OD NESRECE! Izaberi jedan “CRVENI KONAC“ i saznaj od cega ce tebi ZASTITU doneti!

Juni 26, 2018 Off By Pleomax993

Izuzetno veliki broj amajlija zastite postoji, svaka amajlija moze da donese zastitu, ipak postoje simboli magije koji mogu da donesu veliku zastitu, a upravo je jedan od takvih simbola i crveni konac, crveni konac ima veliku zastitnu moc, i ne postoji nista od cega on ne moze da zastiti ljude koji su pod njegovom zastitom…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

CRVENI KONAC A.

 

Vama je lako da se izborite sa problemima, vi ste osoba koja moze mnogo toga da podnese, vi ste osoba koja je pravi borac, ali vi ste takodje osoba koju veoma lako mogu da povrede postupci nekih osoba, vas je veoma lako usreciti, ali isto tako vas je lako uciniti tuznom osobom.

Crveni konac koga ste izabrali ce vas upravo od toga zastiti, crveni konac ce vas zastititi od bilo kakvih razloga za tugu, crveni konac ce vas zastititi od tuge.

Zbog vasih emocija veoma cesto ste tuzni, zbog vasih emocija ste nekada tuzni iako nekih velikih razloga za to nemate, ali jednostavo vi ste takvi, ali ono sto je vazno jeste sto vise nikakvih razloga, pa ni onih najmanjih za tugu nece imati, ovaj crveni konac zastite ce vas upravo zastititi od tuge.

Tuga je kono sto niko od nas ne zeli u svom zivotu, pa tako ni vi, a ovaj crveni konac ce vas zastititi od tuge i omogucice vam da uzivate u zivotu.

Dakle vas ce ovaj crveni konac zastititi od tuge i vi cete upravo zbog zastite ovog crvenog konca moci da uzivate u sreci.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3