Ljubavni dnevni horoskop za 7.oktobar:Ovaj znak ne sme da gleda u proslost!

Ljubavni dnevni horoskop za 7.oktobar:Ovaj znak ne sme da gleda u proslost!

5 Oktobra, 2022 Off By dea

Jos jedan petak je pred nama. Ovo je istina o tome sta ce vam doneti ovaj zadnji radni dan…

OVAN

Vrlo je vazno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. To je ono sto moramo da kazemo. Istina je da vam je jako stalo do jednog raka,ali je bitno da dobro razmislite. Nemojte nagliti ni sa cim.

BIK

Konacno, moci cete da kazete da ste dobili sve ono sto zelite. Mnogo vam znaci jedan rak, i izvesno je da postoje sanse da cete saznati da ni on nije ravnodusan. Posle niza suza vam se vraca osmeh na lice.

BLIZANCI

Moramo biti iskreni prema vama i reci da vam ovaj dan bas i nece doneti ono sto zelite. No, to ne znaci da treba da ocajavate. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite, vase srce zna sta je najbolje za vas.

RAK

Ovo je vrlo lep period za vas. No, vazno je da kazemo da ne smete da zapostavite svoje ljubavne zelje. I da ne ostajete tamo gde vam nije lepo. Srecni ste ali se cini da vam nesto fali, i vreme je da to i priznate.

LAV

Konacno cete moci da kazete da se desio dan za ljubav. Dan kada cete konacno dobiti sansu da ostvarite svoju emotivnu zelju. Ako postoji neko o kome mastate,sada je vreme da se fokusirate na to.

DEVICA

Ljubomorni ste,ali ono sto moramo da kazemo jeste da je to greska. Zaista nema razloga da sumnjate u voljenu osobu. Ona je odana i verna i iskreno vas voli. Steta je sto se tako ponasate, to nije pravi stav.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2