Ljubavni horoskop do kraja 2018. godine: Vodolijama stiže nova ljubav, Devicama se vraća stara…

Ljubavni horoskop do kraja 2018. godine: Vodolijama stiže nova ljubav, Devicama se vraća stara…

August 2, 2018 Off By luca

Od polovine oktobra do 16. novembra svim horoskopskim znacima savetuje se da ne donose važne odluke ili planiraju brak.

 

Ovan

Ukoliko ste trenutno sami, ne očajavajte jer vam period od kraja jula do polovine avgusta može biti plodan kada su u pitanju ljubavni odnosi. Pomračenje Sunca 11. avgusta je idealno za flert i neočekivana poznastva. Jedini bolan period za vas će biti pred kraj godine kada ćete ili prekinuti (ako ste u vezi) ili napraviti neki veliki korak u životu, ali to je zapravo dobra vest jer će označiti nove prilike već od samog početka 2019. godine.

Bik

Šarmantnim Bikovima je ovo leto inspirativno baš za sve, a Venera koja vlada u ovom znaku do 1. novembra nateraće da konačno priznate ili objavite da ste zaljubili. Ovo može biti i početak braka ili neke ozbiljnije veze, a za osobe koje su već duže vreme zauzete oznaćiće jedno lepo razdoblje u kome mogu planirati šta god žele, jer će im doneti aspolutno sve pogodnosti. Jedino vodite računa o ljubomori i da do kraja godine ne upropastite prilike, jer Pluton koji vlada vašim partnerstvom ume da zakomplikuje i učini vas nesrećnim.

Blizanci

Ako priželjkujete već duže vreme da vas pogodi ljubavna strelica i izazove u vašem životu nova događanja, romantična Venera će se za to postarati i do polovine septtembra bićete na sedmom nebu. jedini problemi na ljubavnom nebu mogu se javiti od 16. novembra kada ćete imati više izazova i moraćete da se odlučite da li želite miran i harmoničan odnos ili ćete dozvoliti i trećoj osobi da vam se uvuče u odnos. Za one koji su u vezi idealan period u ljubavi biće decembar, kada ćete zadovoljni i srećni ubirati plodove vaše srećne ljubavi i spremni ući u novu godinu.

 

Rak

Dragi Rakovi, ne brinite, ako do sada u ljubavi vam ništa nije išlo po planu. Vaše srećno dobra tek dolazi. Venera će vam biti naklonjena od 10. septembra do 5. oktobra, pa iskoristite ovaj period da se potpuno prepustite čarima ljubavi. S obzirom na to da je Saturn ove godine u vašoj kući braka imaćete potrebu da se skrasite. Pogotovo će vam kraj godine biti naklonjen kada ćete zadovoljno uživati u naručju svog partnera. Jedino na šta treba da obratite pažnju jesu želje vašeg partnera. Saslušajte ga, ne mora uvek biti po vašem. Za sreću je ipak potrebno dvoje.

Lav

Iako se čini da Lavovi drže sve konce u svojim rukama, do kraja godine biće turbuletno, ali mlad Mesec do polovine decembra donosi vam priliku da upoznate nekom zanimljivog i neodoljivog. Od 22. decembra pa do kraja godine će biti vaš period kada će vam neke stvari biti mnogo jasnije, bićete svesnije kakvog partnera želite i pta želite od svoje veze. Do prvih zimskih dana usporite kada je ljubav u pitanju, razmišljajte, analizirajte ili jednostavno uživajte u singl statusu i zavodite.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2