Astro prognoze za kolovoz 2018. – Iskoristiti destruktivnu energiju i pretvoriti je u konstruktivnu silu!

Astro prognoze za kolovoz 2018. – Iskoristiti destruktivnu energiju i pretvoriti je u konstruktivnu silu!

2 Augusta, 2018 Off By luca

Kolovoz 2018. godine nije miran mjesec, ali pod vodstvom mudrog i nepokolebljivog Saturna imamo dobre izglede da iskoristimo kaos i destruktivnu energiju pretvorimo u konstruktivnu silu.

Saturn – Uran trigon podržava inovativnost i promjene, ali samo ako imamo na umu prošlost i što smo poduzimali, te kakve je rezultate to donijelo. Sada tradicija i inovativnost idu ruku pod ruku kako bi nam situacija u našim životima bila olakšana, na radikalan način.

U prvom tjednu kolovoza 2018. godine Mars i Uran prave napet aspekt i zato možemo očekivati period s dosta agresivnosti, kaotičnih situacija, otpora prema nadređenima ili osobama koje predstavljaju nekakav autoritet, a to može biti povezano i s novcem na neki način.

Može doći do nezgoda pri industrijskim poslovima ili vezano za struju. Na društvenom polju nemojte očekivati tišinu. Može se doseći točka u kojoj će prevladati misao vodilja mase da se povijest ponavlja, naravno na nezadovoljavajući način.

Sve to može se protumačiti kao nepotrebno zlo. U svakom slučaju, ono što se u ovom periodu dogodi, može imati trajnije posljedice.

Venera 7. kolovoza 2018. godine kreće kroz Vagu, kroz svoje sjedište, te nas može inspirirati. U nama se može probuditi želja za harmonijom, mirom, ali i za pravdom i poštenom igrom u društvu. Bit će nam draži život u dvoje ili pomisao na to. Hrabrije ćemo ulaziti u veze raznih vrsta. Kompromis, ravnoteža/neravnoteža, diplomacija i jednakost označavaju ovaj period.

Loša strana Venere u Vagi je nemogućnost donošenja jasnih odluka i traženje brzog rješenja.

Tijekom prve dvije dekade Venera pravi kvadrat sa Saturnom, a u zadnjoj dekadi kvadrat s Plutonom. Jednakost u društvu, društveni odnosi i poveznice s institucijama važna su pitanja u ovom periodu.

Pomrčina Sunca 11. kolovoza 2018. godine, u Lavu, dio je obitelji s ulogom transformacije. Sunce – Mjesec konjunkcija je blizu retrogradnog Merkura, pa može doći do veće zbunjenosti i poteškoća u komunikaciji. Važne informacije mogu nedostajati ili do nas mogu stići potpuno krive informacije. Neočekivani kolapsi na privatnom i društvenom polju mogu se očekivati, kao i to da se neke stvari do temelja sruše, uz dugotrajnu izgradnju. Moramo toga biti svjesni i voljni kročiti u korak s radikalnim promjenama kada se radi o težim područjima naših života.

Kvadrat koji Merkur pravi s Jupiterom može ukazati na teže pregovore, sukobe ega, tvrdoglavost, pretjerivanja i želja da se ostvari više no što je to zaista moguće. Pazite kada se radi o dokumentima, pravnim pitanjima i bilo kakvim pregovorima, sve do 20. kolovoza.

Na sreću, Jupiter – Neptun trigon pazi na sve nas i za svakog aktivira višu svrhu, te potrebu za duhovnosti i unutarnjim mirom. S druge strane, može doći do samozavaravanja i iluzija. Netko može iskoristiti okolnosti kako bi sebe prozvao guruom ili spasiocem i slično tome.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2