LJUBAVNI HOROSKOP za 1.  jul: SRODNA DUSA  dolazi u zivot RIBE,Rak NE UME  da ceni on sto ima,Devica se bori sa ljubomorom….

LJUBAVNI HOROSKOP za 1. jul: SRODNA DUSA dolazi u zivot RIBE,Rak NE UME da ceni on sto ima,Devica se bori sa ljubomorom….

30 Juna, 2018 Off By luca

OVAN

 

Vi cete danas konacno imati priliku da udjete u romansu sa jednim starijim Bikom koji vam se vec dugo svidja.

Konacno ce se vasa dilema oko toga sta  on oseca prema vama zavrstiti ali nemojte se tek tako opusitii jer je on bio mnogo povredjen ranije i morate da se trudite ako zelite da ga zadrzite kraj sebe.

 

BIK

Iskrenost je ono sto vas najvise kosta i ono sto vas nekada najvise boli a bas tako ce biti i danas jer cete vasem partneru sve reci kako  bi ste mogli da  poboljsate svoju vezu  ali cete shvatiti da drugoj stranije nije stalo onoliko koliko ste se vi nadali i koliko ste zeleli.

 

BLIZANCI

Moguce je da cete  u toku dana imati potrebu da nazovete jednu osobu sa kojom ste do nedavno bili u vezi.

Ona je   krenula dalje i ima novu ljubav i neka vam to bude veliki i jasan dokaz da ona sa vama vise ne zeli da bude i da se samo uzalud trudite.

 

RAK

Sve je u redu sto se tice vase ljubavne situacije ali ste vi osoba kojoj je nekada sve malo i koja se jednostavno uvek trudi da sve bude najbolje sto moze.

Za vas bi danas najbolje bilo kada bi ste  uzivali u onome sto imate umesto toga da zelite  ono sto je nemoguce.

 

DEVICA

Vasa voljena osoba vam u zadnje vreme stalno pravi ljubomorne scene.

Vi vise ne znate na koji nacin da joj dokazete da   ste iskreni i da vam je stalo ali znate da necete jos dugo moci da nastavite tako da zivite.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2 3