VAGA… NAJMUDRIJI ZNAK horoskopa, znak koji daje NAJBOLJE SAVETE, znak koji svaki problem resava veoma LAKO, znak koga nista ne moze IZNENADITI!

VAGA… NAJMUDRIJI ZNAK horoskopa, znak koji daje NAJBOLJE SAVETE, znak koji svaki problem resava veoma LAKO, znak koga nista ne moze IZNENADITI!

Juni 30, 2018 Off By Pleomax993

Kod ponasanja osoba rodjenih u znaku vage moze se primetiti veliko samopouzdanje kao i vera u sebe, vage nikada ne panice, nego su vage uvek smirene i stalozene…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

Vage vecito izgledaju smireno, vate izgledaju kao da niti jedan problem nemaju u  zivotu, vage izgledaju kao da ih nista ne moze poremetiti niti povrediti, ipak nije istina da vage nemaju problema u zivotu, imaju vage problema samo sto su vage sigurne u sebe i one prosto znaju da mogu svaki problem resiti, a isto tako postoje stvari i osobe koje mogu vage povrediti, ali vage su veoma jake one mogu sve da podnesu.

Nekada vage izgledaju potpuno hladno, ali to smao predstavlja njihovu sposobnost da budu najjace onda kada je to najvaznije, vage izgledaju hladno i potpuno smireno bas u teskim situacijama, vage najbolje odluke donose bas pod pritiskom, vage donose najbolje odluke onda kada je to najvaznije.

Vaga je bez sumnje najmudriji znak horoskopa, mudrost vaga je nesto sto im je od velike pomoci, a upravo zbog svoje mudrosti vage nikada ne donose odluke kada su ljute ili nervozne, a vage ne donose odluke ni kada su srecne, vage odluke uvek donose tek onda kada dobro razmisle o svemu, vage odluke donose na miru, a svaka odluka vaga je zapravo proizvod njenog razmisljanja.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3