LJUBAVNI   HOROSKOP za 22.jun: Jarac bi se mogao NEPRIJATNO  IZNENADITI,a Bik ce USRECITI PARTNERA…

LJUBAVNI HOROSKOP za 22.jun: Jarac bi se mogao NEPRIJATNO IZNENADITI,a Bik ce USRECITI PARTNERA…

Juni 21, 2018 Off By luca

OVAN

Nemojte traziti  od svog partnera da vam pruzi neke stvari  koje vi niste  u stanju da pruzite njemu.Dakle,morate da naucite da u ljubavi napravite kompromis,onoliko koliko date bas cete toliko i dobiti i imajte to na umu.

 

BIK

Neka vam ne bude  neobicno ako vas partner danas iskaze potrebu za razgovorom.On je u poslednje  vreme jako nesiguran kada su vase emocije u pitanju, te shodno tome, on samo zeli da zna sta je ono sto vi iskreno osecate i zelite i  gde vas vodi vasa veza.

 

BLIZANCI

Mnogo  pripadnika vaseg znaka trenutno se bori sa velikim dilemama.Tako,recimo,vi sada ne znate sta je ono sto zelite, niti koga zelite, i u toj ljubavnoj igri bi neko mogao biti povredjen.Pazite da to ne budete vi.

 

RAK

Vama je jasno da imate kraj sebe osobu koja vas iskreno voli i ne sumnjate u to nimalo, ali vas zapravo  brine sto ste se nekako udaljili,odnosno,vise se ponasate kao prijatelji a ne kao partneri.U vasem odnosu sve vise fali strasti.

 

LAV

Nemojte traziti od vaseg partnera da menja svoje navike.Morate da shvatite da svi imamo svoje mane  i vrline i da naucite da ga volite takvog kakav jeste.Ljubav  je kompromis,a vi konacno morate da naucite da ga pravite ako hocete da ljubav opstane.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2 3