Oblik TVOG TELA odaje  BITNE STVARI  o tebi, tvoje  TAJNE i potrebe,ali i LJUBAVNE odlike!

Oblik TVOG TELA odaje BITNE STVARI o tebi, tvoje TAJNE i potrebe,ali i LJUBAVNE odlike!

21 Juna, 2018 Off By luca

KRUSKA:

Ovaj oblik tela izgleda bas u obliku kruske,odnosno tome da ste uzi u grudnom delu ali da se na vama izdvajaju nesto siri bokovi.

Kada je rec o vasim karakteristikama,vi ste jednostavno osoba koja je puna ljubavi i neko ko ume da se nadje svima u nevolji.Veoma ste drustvena  i socijalna osoba i jednostavno neko ko je u  uvek raspolozen za smeh,ali isto tako ko ce uvek u nevolji da pomogne i da pruzi savet,podrsku,sve sto je potrebno.

Moramo da dodamo da si u ljubavi veoma buran i ekspolizivan,i da je ljubav sa tobom uvek puna ljubavnih varnica,strasti i uzbudjenja.

PRAVOUGAONIK:

Ovo se odnosi na oblik tela kada je uzi bokovi dok je nedefinisani struk,pa se za osobe koje ovako izgledaju moze reci da su one mrsave,mada to samo tako deluje.

Osoba ste koja voli pravdu i na koju se uvek mogu osloniti ljudi do kojih vam je stalo.Poznati ste po tome sto nemate dlaku na jeziku i sto uvek kazete ono sto mislite,cak i ako znate da ce vase reci da povrede nekoga.Jednostavno se vodite time da  je uvek bolje reci istinu ma koliko bila  gorka nego slatku laz.Kada je u pitanju ljubav uvek ste pre za dugu vezu nego za avanturu,a ako se iskreno zaljubite onda tesko  da cete  i pomisliti na to da prevarite voljenu osobu.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3