LJUBAVNO PRORICANJE! Izaberi jednu “PROROCICU“ i ona ti otkriva sta te uskoro ceka u LJUBAVI, nesto sto ce PROMENITI plan ljubavi tvog zivota!

LJUBAVNO PRORICANJE! Izaberi jednu “PROROCICU“ i ona ti otkriva sta te uskoro ceka u LJUBAVI, nesto sto ce PROMENITI plan ljubavi tvog zivota!

Juni 21, 2018 Off By Pleomax993

Nekada nam se u ljubavi desavaju promene koje ne zelimo, ipak sa druge strane nekada su nam potrebne promene na planu ljubavi, kada je u pitanju nasa buducnosti u ljubavi svi se sigurno nadamo sreci, a isto tako nas zanima sta nas ocekuje uskoro na planu ljubavi,a upravo na to “pitanje“ ce nam dati odgovor “prorocica“…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

PROROCICA  A.

 

Vasa ljubavna situacija u poslednje vreme nije dobra, na planu vase veze postoje mnogi problemi, nista ne fukniconise onako kako zelite, situacija u vasoj vezi je toliko losa da vi razmisljate cak i o raskidu, posto smatrate da vas vasa voljena osoba ne postuje i ne voli.

Prorocica vam otkriva sta vas uskoro ocekuje na planu ljubavi:

“Vas uskoro ocekuje nesto sto ce vam doneti tugu, veza u kojoj ste ce se zavrsiti, bice vam u pocetku veoma tesko, medjutim nece proci mnogo vremena a vi cete upoznati drugu osobu, vi cete upoznati osobu koju vam je sudbina namenila, a sa tokom cete osobom zapoceti vezu, sva ta desavanja ce promeniti ljubavni plan vaseg zivota, ta desavanja ce vam doneti tugu ali posle svega i srecu“.

Prorocica vam otkriva da vas ocekuje zavrsetak vase veze, ali ne zadugo posle toga cete upoznati osobu koju vam je sudbina namenila, a sa tom osobom cete zapoceti vezu a u toj vezi ce vas ocekivati sreca, dakle prorocica vam otkriva da vas ocekuju desavanja koja ce mnogo promeniti plan ljubavi vaseg zivota.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3