VAGA i VODOLIJA – Ove znake krasi LEPOTA, INTELIGENCIJA, GRACIOZNOST, DOBROTA i SPOSOBNOST, ovi znaci NEMAJU MANA, oni su SAVRSENI!

VAGA i VODOLIJA – Ove znake krasi LEPOTA, INTELIGENCIJA, GRACIOZNOST, DOBROTA i SPOSOBNOST, ovi znaci NEMAJU MANA, oni su SAVRSENI!

21 Juna, 2018 Off By Pleomax993

Savrsenstvo je nesto cemu svi tezimo, savrsenstvo je nesto sto je svima nama cilj, a postoje osobe koje su skoro pa savrsene, postoje osobe koje ne znaju za mane, postoje osobe koje imaju neverovatan broj kvaliteta, a upravo su takve osobe rodjene u znaku Vage i Vodolije…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

VAGA

 

Osobe rodjene u znaku vage prosto ne prestaju da odusevljavaju, osobe rodjene u znaku vage prosto ne prestaju da izazivaju divljenje, osobe rodjene u znaku vaga na veliki broj nacina izazivaju paznju i divljenje.

Ono sto krasi vage pre svega jeste njihova velika inteligencija, osobe rodjene u znaku vage su one koje niko ne moze nadmudriti niti prevariti, osobe rodjene u znaku vage u svakom trenutku, u svakoj sekundi imaju spremno resenje za sve.

Vage su osobe koje veoma malo grese, vage razmisljaju, vage se veoma tesko odlucuju za neke odluke, ali kada se vaga odluci za nesto, posle toliko razmisljanja, onda prosto ne postoje ni najmanje sanse za gresku.

Osobe rodjene u znaku vage su takodje poznate po svojoj velikoj lepoti, lepota vaga je nesto sto se oduvek idvaja kod njih, svi zele vagu kraj sebe upravo zbog njene lepote, osobe rodjene u znaku vage su prosto prelepe.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3