MAGICNI SIMBOLI DONOSE DOBRE I LOSE VESTI: Izaberi jedan SIMBOL i saznaj da li te uskoro ceka SRECA, ili te ocekuje nesto sto ce ti doneti VELIKU TUGU!

MAGICNI SIMBOLI DONOSE DOBRE I LOSE VESTI: Izaberi jedan SIMBOL i saznaj da li te uskoro ceka SRECA, ili te ocekuje nesto sto ce ti doneti VELIKU TUGU!

1 Augusta, 2018 Off By Pleomax993

Neke dogadjaje ne mozemo izbeci, neki dogadjaji ce nam se jednostavno desiti i na to ne mozemo uticati, ipak postoje magicni simboli koji mogu da nam otkriju sta nas uskoro ocekuje, kako bi se na to mogli pripremiti…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

MAGICNI SIMBOL A.

 

Svesni ste vi svega, svesni ste situacije na planu vase veze, i sve vise gubite nadu da ce vasa veza imati svetlu buducnost, a uskoro vas ocekuje nesto preko cega necete moci preci.

Magicni simbol koga ste izabrali vam donosi lose vesti, evo sta vas ocekuje uskoro:

”Uskoro cete shvatiti da se vasa voljena osoba nikada nece promeniti, uskoro ce vas partner uciniti nesto sto ce predstavljati kap koja ce preliti casu i vi preko toga necete moci preci pa cete se odluciti za raskid veze, vi cete u tim trenucima biti sigurni u ispravnost te odluke, ali ce vam to ipak doneti veliku tugu”.

Magicni simbol otkriva da veza u kojoj ste nece jos dugo trajati, otkriva da ce se vasa veza zavrsiti i to da cete se vi odluciti za raskid, a upravo ce vama taj ljubavni rastanak doneti veliku tugu, dakle vas ocekuje raskid veze, to su lose vesti koje vam donosi ovaj magicni simbol.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3