MAGICNI SIMBOLI DONOSE DOBRE I LOSE VESTI: Izaberi jedan SIMBOL i saznaj da li te uskoro ceka SRECA, ili te ocekuje nesto sto ce ti doneti VELIKU TUGU!

MAGICNI SIMBOLI DONOSE DOBRE I LOSE VESTI: Izaberi jedan SIMBOL i saznaj da li te uskoro ceka SRECA, ili te ocekuje nesto sto ce ti doneti VELIKU TUGU!

August 1, 2018 Off By Pleomax993

Neke dogadjaje ne mozemo izbeci, neki dogadjaji ce nam se jednostavno desiti i na to ne mozemo uticati, ipak postoje magicni simboli koji mogu da nam otkriju sta nas uskoro ocekuje, kako bi se na to mogli pripremiti…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

MAGICNI SIMBOL A.

 

Svesni ste vi svega, svesni ste situacije na planu vase veze, i sve vise gubite nadu da ce vasa veza imati svetlu buducnost, a uskoro vas ocekuje nesto preko cega necete moci preci.

Magicni simbol koga ste izabrali vam donosi lose vesti, evo sta vas ocekuje uskoro:

“Uskoro cete shvatiti da se vasa voljena osoba nikada nece promeniti, uskoro ce vas partner uciniti nesto sto ce predstavljati kap koja ce preliti casu i vi preko toga necete moci preci pa cete se odluciti za raskid veze, vi cete u tim trenucima biti sigurni u ispravnost te odluke, ali ce vam to ipak doneti veliku tugu“.

Magicni simbol otkriva da veza u kojoj ste nece jos dugo trajati, otkriva da ce se vasa veza zavrsiti i to da cete se vi odluciti za raskid, a upravo ce vama taj ljubavni rastanak doneti veliku tugu, dakle vas ocekuje raskid veze, to su lose vesti koje vam donosi ovaj magicni simbol.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3