RIBE i VAGA- Svi ih POSTUJU i svi im se DIVE, a mnogi bi zeleli da budu POPUT NJIH, ovi znaci su prosto NEVEROVATNI!

RIBE i VAGA- Svi ih POSTUJU i svi im se DIVE, a mnogi bi zeleli da budu POPUT NJIH, ovi znaci su prosto NEVEROVATNI!

August 1, 2018 Off By Pleomax993

Postovanje je potrebno zasluziti, a postoje osobe koje postovanje svakodnevno zasluzuju, postoje osobe kojima se svi dive, i osobe koje predstavljaju primer mnogima, pa bi mnogi zeleli da budu poput njih, a upravo su takve one koje su rodjene u znaku Ribe i Vage…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

RIBE

 

Postoje nesto sto je nemoguce, a ono sto je nemoguce jeste promeniti ribe, ribe su osobe koje se nikada ne mogu promeniti, one ce uvek ostati iste.

Ribe su osobe koje zivot ni malo nije mazio, njima zivot nije poklanjao srecu, ribe su mnogo puta bile u bezizlaznoj situaciji, mnogo puta su bile tuzne, povredjene ali nikada niko im nije uspeo slomiti duh, ribe su iz tih svih situacija izlazile samo jos jace i bolje, ribe su osobe koje mogu da podnesu sve.

Ribe je lako povrediti, ali ih je nemoguce pobediti, njihova volja i vera u srecu je jaca od svega, ribe su osobe koje ne odustaju, a takav njihov stav izaziva diviljenje drugih ljudi.

Ribe su osobe koje se trude da ostanu na pravom putu, one se trude da se bore za srecu na neki ispravan nacin, ribe se trude da ostvare brojne uspehe, a da pri tome ne povrede nikoga.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3