Moze se reci da su oni KRALJ i KRALJICA zodijaka: Evo zasto  horoskop izdvaja ova dva znaka!

Moze se reci da su oni KRALJ i KRALJICA zodijaka: Evo zasto horoskop izdvaja ova dva znaka!

4 Augusta, 2018 Off By luca

LAV

Nije nikakvo cudo sto se muskarac rodjen u ovom znaku  smatra kraljem.On je pre svega osoba koja zna sta je ono sto zeli od svog zivota i koja je u stanju da se bori za svoje ciljeve i za svoje zelje.

Lav je  kada je zavodjenje u pitanju  najbolji jer on uziva dok igra ulogu lovca,uziva u tome da zavodi zene jer zna  da nemu niko ne moze da odoli.

Cak mu prija da sa vremena na vreme zavrti pamet nekoj zauzetoj zeni bas iz razloga kako bi dokazao sebi koliko su velike njegove zavodnicke sposobnosti.Osim toga on ima dobru naviku da se bori za ono do cega mu je stalo i to je jos jedan  razlog zbog kojeg se on razlikuje od ostaih.

Prvo,jer je on muskarac koji nema dlaku na jeziku i koji od zivota uzima sve ono sto mu se nudi.Drugo,zato sto je  hrabar i neustrasiv i sto zna kako da dobije sve sto pozeli,te sto su problemi koje ima veci to je on jaci.

Trece,zato sto je svestan koliko vredi, fizicki,ali isto tako i koliko   je dobar kao covek.Jer na njega se moze svako osloniti i njemu  se prosto uvek moze verovati.

Dalje,Lav je cesto najbolji prijatelj kojeg mozes imati zato sto je on iskren i sto je prosto primer jedne istinski  hrabre osobe koja nece otici onda kada naidju problemi vec ce dati sve od sebe da ih resi i  bice tu kao prijatelj cak i onda kada svi okrenu ledja i odu.To se zove prava ljubav,odanost i vernost.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2