RIBAMA ce avgust biti veoma zanimljiv:Saznajte zasto!

RIBAMA ce avgust biti veoma zanimljiv:Saznajte zasto!

5 Augusta, 2018 Off By luca

Mesec koji nam je poceo pre par dana  imace najveceg uticaja na osobe rodjene u znaku Ribe.

Ovo ce biti period kada ce one moci da uzivaju u svemu sto im se nudi  ali i da pronadju ljubav,rese svoje emotivno pitanje pa cak i finansijsko.Jednostavno ce sve biti moguce tokom perioda do kraja avgusta,pa cak i u prvoj sedmici septembra.

 

ZA LJUBAV:

Kada je emocija u pitanju postoje velike sanse da ce se slobodne ribe tokom ovog meseca zaljubiti u jednog Ovna koji ce vrlo moguce biti dosta stariji i samim  tim ce ova romansa biti skoro pa nemoguca mada ce do kraja  avgusta ipak doci do nje,ali ce biti  tajna bas zbog velike  razliike u   godinama.

Vi necete moci da se oduprete zelji da budete sa tom osobom po cenu svega pa cak i to sto cete znati da se vasi najdrazi bune i da su svi oko vas protiv te veze jer cete slusati svoje srce.

Sa druge strane,mi moramo da dodamo da ce RIbe koje su u vezama tokom ovog perioda imati priliku da odluce sta zele te je shodno tome moguce da dodje  do raskida ako shvate da emocije prema osobi sa kojom su bas i nisu jake kao sto ste mislili ili da jednostavno ta druga osoba nije u stanju da vam pruzi ljubav i sve ono sto vam je pre svega potrebno.

Zato nije nemoguce da  na kraju ovog meseca budete slobodni  i da vam ta sloboda prija vise nego veza iz prostog razloga sto vam vise jednostavno nije stalo do  toga da  budete u odnosu koji vam ne prija i a osobom koja nije u stanju da vam da svoje srce i da vam se preda onako kako vi zelite i onako kako  ste zasluzili.To je jednostavno tako a morate biti samo dovoljno  hrabri da presecete neke stvari.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2