Muskarci u zodijaku: Ovan je OSVAJAC,Biku je VAZAN PONOS,Blizanac zbog porodice cini sve…

Muskarci u zodijaku: Ovan je OSVAJAC,Biku je VAZAN PONOS,Blizanac zbog porodice cini sve…

Juli 15, 2018 Off By luca

OVAN

 

Muskarac u ovom znaku je neko ko je stvoren da zavodi.Neko ko je svestan toga kako izgleda ali i koliko vredi i  on prosto uziva u tome da zavodi zene oko sebe. Jednostavno je osoba koja uziva u tome i  ide sa cveta na cvet,ali kada se zaljubi onda je to  za sva vremena ukoliko ga ta zena  iskreno voli.

 

BIK

On ce biti u stanju da  pati i da place na sav glas u svoja cetiri zida ali ce pred ljudima uvek da se smeje.Jako mu je vazan ponos ali moramo da dodamo da ce Bik koji je zaljubljen radije biti sam nego kraj neke zene koju ne voli i uz koju samo pokusava da zaboravi onu koju smatra pravom.

 

BLIZANAC

Nema   osobe u celom zodijaku koji je spreman da ucini sve za svoju porodicu kao  Blizanac. On nije osoba koja ce ici iz veze u vezu i ne uziva u tome da menja partnerke vec  mu je pre svega stalo da nadje onu pravu kraj koje ce moci da ostvari svoje snove.

 

RAK

Muskarac u ovom znaku ce neko vreme biti  pravi avanturista u ranoj mladosti,ali  kada dodje u ozbiljnije godine,on ce se posvetiti tome da pronadje pravu osobu.Rak je slicno kao i Blizanac osoba koja iznad svega   uziva u tome da ostvari svoje snove i stvori svoju porodicu.

 

LAV

On je avanturista i svako ko vam kaze da nije slagace vas.On itekako zna koliko vredi i isto tako zna koliko dobro izgleda i bez imalo sumnnje uziva u tome da zavodi.   Pre nego se veze za nekog on ce promeniti dosta zena kako posle ne bi zalio za mladoscu.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2 3