Ne pravi me LJUBOMORNOM sa njom: Ja  ne mogu biti LJUBOMORNA  na one koje su GORE OD MENE!

Ne pravi me LJUBOMORNOM sa njom: Ja ne mogu biti LJUBOMORNA na one koje su GORE OD MENE!

10 Septembra, 2018 Off By luca

Znam,ti imas nju.Ti si sada kraj nje srecan i nasmejan.

Ponasas se kao da si osvojio ceo svet,a i da jesi,to je tvoja stvar.Mora da si kraj nje pronasao sve ono sto sa mnom nisi imao.Ako,lepa je,lepsa nego sto cu ja ikada biti.Slobodno setaj po celom gradu sa njom i dovedi je uvek na moje oci,da vidim kako joj se poklanjas,kako je ljubis i dodirujes.Slobodno je dovedi ali nemoj da se nadas da cu biti ljubomorna.

I to ne zato sto te vise ne volim jer moje emocije prema tebi i dalje su jake kao onog prvog dana. Necu biti ljubomorna jer ti prema njoj ne osecas ono sto si osecao prema meni.Tebi da nije do mene i dan danas stalo ne bi imao potrebu da ja vidim da si ti srecan.Sto dolazis svakog dana? Da te vidim kako je ljubis?Da mi dokazes da je ona bolja od mene i da je ona sve ono sto ti ja nisam nikada bila? neka, ne moram ja to da znam,samo ti zadrzi svoju srecu za sebe. Tu srecu koju samo glumis da osecas jer si zaboravio da te ja odlicno poznajem,da znam kako ti je u dusi cim me pogledas. Ja ne mogu  biti ljubomorna na tu zenu sto je dosla na moje mesto, zato sto ja znam da ona ne moze da te usreci.

Ona je lepa kao lutka ali se kao lutka i ponasa,bez grama emocija.Ona ne brine jesi li gladan,ona ne strahuje jesi li zdrav,da li pijan sedas za volan.Nju nije briga ako joj se ne javis i ne misli  da ti se   nesto desilo kao ja nekada…Ona je lepa kao lutka,ali ona je  samo to.Lepota bez duse a ja znam da tebi to nije potrebno

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2