NEDELJNI HOROSKOP! Neko je previse zahtevan!

Nedeljni horoskop za sve znake zodijaka.

Ovan

Nedeljni horoskop porucuje… Odlično se osećate. Sve je stabilno u ljubavi, ako ste u vezi. Slobodni, imaćete potrebu da uđete u neku novu vezu sa zanimljivom osobom. Skloni ste zaljubljivanju. Što se posla tiče, možete da budete veoma tvrdoglavi, uporni i da ne odustajete, a to i jeste nešto što može da vam donese uspeh. Ne ulazite u rasprave sa nekom drugom osobom, napravite kompromis.

Bik

Nedeljni horoskop porucuje… Nemate previše strpljenja za voljenu osobu. Ne nervirajte se previše oko nekih sitnica, imajte razumevanja. Ako ste slobodni, potrudite se da se usredsredite na neku osobu koja vam se dopada već neko vreme. Ne čekajte bolje aspekte. Na poslu je sve idealno, samo što treba i dalje da pripazite na trošenje novca. Neka muška osoba nije iskrena prema vama, pa ne brzajte sa saradnjom sa osobama u koje nemate poverenje. Budite oprezni.

Blizanci

Veoma vam je bitan odnos sa voljenom osobom, ali ste prilično zahtevni. Ne osećate se baš najbolje, pa ne prenosite nervozu na partnera. Slobodni, postoji prilika da upoznate neku novu osobu preko prijatelja. Ne donosite baš brzo zaključke. Na poslu je sve u redu, ali morate da podelite obaveze na više delova. Počnite da razmišljate sa kim biste mogli da sarađujete da biste bili uspešniji ili ćete moći sve sami. Morate da donesete tu odluku do kraja nedelje da biste bili efikasniji.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Rak

Imate potrebu da se otvorite partneru. Potrebno je da bolje izgradite vaš odnos. Ako ste slobodni, ne čekajte da druga osoba donese neku odluku umesto vas. Budite od akcije. Ako ste slobodni, trebalo bi da se usredsredite na neku osobu sa posla. Može da bude prilično drugačija od vas, ali neka vas to ne remeti. Stavite svoje potrebe na prvo mesto, ali razmislite ko vam je autoritet ili ako ste to vi za druge, ne budite prestrogi. Pravite kompromise sa saradnicima. Nije dobro vreme za pozajmice ili kredit.

Lav

Ako ste u vezi, sve je idealno, romantični ste. Pozitivni, nema razloga za brigu. Odnos sa partnerom je sjajan. Ako ste slobodni, brzo možete da uđete u vezu sa osobom koja vam je jako slična. Strastveni ste. Veoma ste ambiciozni. Lako ostvarujete svoje ciljeve i želite da brzo dođete do rezultata. Razmislite o usavršavanju ili makar upišite neki kurs jezika.

Devica

Moguće su rasprave sa partnerom. Pokušajte da ih izbegnete jer možete da kažete i nešto što ne mislite. Previše posla vas opterećuje pa ne stižete da se posvetite ljubavnom životu. Imate dosta obaveza, a pod stresom ste jer niste sigurni kako ćete sve da stignete da odradite. Budite vredni i odgovorni. Dozvolite sebi da kupite neke stvari koje odavno želite, nagradite se.

Nastavak na sledecoj stranici…