Nedeljni horoskop od 23. do 30.septembra:Nekome nova sedmica donosi razocarenje!

Nedeljni horoskop od 23. do 30.septembra:Nekome nova sedmica donosi razocarenje!

September 23, 2022 0 Von dea

Dragi nasi, evo prilike da saznate sta vas ceka u sedmici koja je pred nama. Ko ce moci da kaze da je srecan, a ko ce se silno razocarati u narednih par dana?

 

OVAN

U sedmici koja je pred nama treba da se zapitate sta je ono sto zelite. I ko je zapravo osoba koju zelite. To je ono sto moramo reci. Cini se da nekome dajete lazne nade,a to nikako nije za pohvalu. Mislite o tome.

 

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema sumnje da vas voli jedan rak. Da je iskren prema vama i da nema toga sto za vas ne bi uradio. To je jako vazno. Ako mu date priliku znajte da bi mogao da vas usreci na poseban nacin.

 

BLIZANCI

Odlicno se osecate. Konacno imate kraj sebe nekoga ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ova sedmica ce biti jako lepa, cekaju vas pozitivna iznenadjenja i osmeha vam nece nedostajati.

 

RAK

Ono sto moramo da kazemo, dolaze dani za ljubav. Dolaze dani kada ce sreca biti na vasoj strani. Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da nema sumnje da postoji neko ko ce vam na delu dokazati da mu je stalo.

 

LAV

U narednoj sedmici ce vas fokus biti na poslu. Imate niz problema, nije vam lako, pre svega kada je rec o finansijama. Ali ono sto moramo reci  jeste da ne smete zapostaviti ni emotivnu stranu svog zivota.

 

DEVICA

Jako je vazno da kazemo da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da zbog vas ucini bas sve. Razmislite o tome.Ako je u pitanju osoba do koje vam je stalo onda znajte da je sada pravo vreme da zaboravite na ponos.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2