Nedeljni horoskop od 23. jula do 30. jula 2018. godine!

Nedeljni horoskop od 23. jula do 30. jula 2018. godine!

26 Jula, 2018 Off By luca

Lavovi, Device i Škorpije imaće najviše izgleda za sreću i uspeh u narednom periodu a šta očekuje vaš znak, kao i šta vam savetuje astrolog saznajte u ovonedeljnom horoskopu…

Ovan

Ljubav

Imaćete dobar vetar u leđa najvećim delom ove nedelje. Nemojte da samujete, nego idite među ljude. Oni će vas rado prihvatati i još više želeti u svom društvu. Verovatno ćete imati i mnogo udvarača. Bićete otvoreni i elokventni prema svima.

Karijera

Čekate da drugi daju svoj sud o onom što ste uradili zajedno sa svojim saradnicima. Oni će vas podržati, ali vi sami od sebe zahtevaćete još više. Ponekad će vaša očekivanja biti nerealno visoka. Budite realniji.

Zdravlje

Osigurajte sebi kvalitetan san.

Bik

Ljubav

U svojim privatnim odnosima bićete otvoreni i opušteni. Spremnost da verujete drugima vratiće vam se na najbolji mogući način. Ne samo da ćete vi imati poverenje u partnera, nego će biti i obratno. Budite svesni i čuvajte to.

Karijera

Vaš uticaj u poslu biće utemeljen na vašoj stručnosti i profesionalnosti. Ovih dana još ćete čekati neke informacije od saradnika koje mogu uticati na dalji razvoj posla, ali uopšteno uzeveši, sve je pod kontrolom i razvija se dobro.

Zdravlje

Dugoročno gledajući, možete biti zadovoljni sobom.

Blizanci

Ljubav

Uticaji ljubavnih planeta na vaš privatni život ovih će dana biti šareni. Čas će vam se činiti da je moguće baš sve, a drugi čas da nije moguće ništa. Biće potrebna dobra sposobnost prilagođavanja kako bi izdržali sve ove raznolike izazove.

Karijera

Moguće je da ćete dobiti povećan obim poslova, ali kako će isti biti sasvim zanimljivi, pa čak i prijatni, verovatno ćete u svim tim radnim zadacima uživati. Neki će istraživati nove finansijske kombinacije i razmišljati o ulaganjima.

Zdravlje

Raste vaše interesovanje za alternativu.

Rak

Ljubav

Uglavnom ćete više razmišljati o ljubavi, nego što ćete ljubiti. Neki će osećati iskušenje tajne ljubavne veze. Biće drugih koji će vas pozivati u svoje društvo, ali nećete biti sigurni koji im je motiv. Ne morate uvek sve znati unapred.

Karijera

Koliko ste dugo maštali o velikim poslovnim potezima, toliko sad imate prilike pokazati svoje poslovno umeće ili znanje. Verovatno će se povećati vaš uticaj na druge u poslu, a na vama je da to prihvatite. Spremni ste za takvo nešto.

Zdravlje

Pokažite koliko ste profesionalni.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3