Nedeljni horoskop od 30. jula do 5. avgusta 2018: Bik žedan izazova, Lav sreće ljubav na putu, Vodoliji se vraća osmeh na lice

Nedeljni horoskop od 30. jula do 5. avgusta 2018: Bik žedan izazova, Lav sreće ljubav na putu, Vodoliji se vraća osmeh na lice

Juli 28, 2018 Off By luca

Nedeljni horoskop od 30. jula do 5. avgusta 2018: Prema prognozama astrologa, zvezde će u ovom periodu biti najviše naklonjene Ovnovima, Lavovima i Strelčevima. Otkrijte šta očekuje svaki znak na poljima ljubavi, posla i zdravlja u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Veći deo nedelje provešćete u zanimljivom društvu koje će vas zaista osvežiti. Brige i prepreke iz drugih područja života lako ćete prevazilaziti zajedno kroz humor i šale. Oni koji su još sami biće otvoreni za nove ljude koje će rado prihvatati.

KARIJERA: Pokazaće se da su vaši potezi doveli do novih poslovnih mogućnosti. To će vam podići samopouzdanje, pa ćete raditi predanije i vući smelije poteze. Neki će u poslovima s nekretninama prosperirati iznad očekivanja.

ZDRAVLJE&SAVET: Poradite na kondiciji. Teretana je blizu.

BIK

LJUBAV: Ovih dana ćete verovatno imati povoljne prilike kad se o ljubavi radi. Otvaraće vam se mnoga vrata lakše nego inače, bićete pozivani na zanimljiva okupljanja i još zanimljivija mesta. Ako ste sami, prihvatite pozive i krenite među ljude.

KARIJERA: Nova energija koju intenzivno osećate podstaknuće vas i na nova poslovna preduzimanja. Bićete spretni, konstruktivni, otvoreni, žedni izazova. Lako ćete se povezati s drugima, a posebno s onima koji ne rade u istom mestu gde i vi.

ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u životu.

 

BLIZANCI

LJUBAV: Prvih par dana još ćete morati da izdržite poneku frustraciju, a onda vas to više neće doticati. Postaćete jači i imuniji, te ćete lakše ulaziti u partnerstva. Neka vaša ljubavna očekivanja bi delimično mogla da budu ispunjena.

KARIJERA: Nećete zapostaviti nijednu sitnicu. Vaša preciznost biće pohvaljena. Ovih dana imaćete priliku da pokažete koliko ste originalni. Inventivnosti će probuditi ne samo vas, nego i vaše kolege. Razmišljaćete o novom stilu poslovanja.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite društveniji.

RAK

LJUBAV: Komunikativnost i otvorenost biće vaši aduti za zavođenje osoba suprotnog pola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom kog volite, a najviše zato da kasnije ne bi zažalili. Ljubav je možda blizu, ali vi ste daleko.

KARIJERA: Sve ćete se više zanimati za novosti u svojoj profesiji. Neki će se povezati s ljudima koji su na pragu zanimljivih otkrića koja menjaju stvari. Biće to vaša motivaciona faza kojoj ćete teško odoleti. Upijajte informacije.

ZDRAVLJE&SAVET: Više boravite na čistom vazduhu.

LAV

LJUBAV: Dobar razvoj ljubavnih događaja koji niste očekivali ohrabriće vas da organizujete odlazak na neko zanimljivo mesto za sebe i voljenu osobu. Biće to užitak kako za vas, tako i za drugu stranu. Oni koji su još sami na putu sreću ljubav.

KARIJERA: Vaši nadređeni ovih dana bi mogli da odigraju važnu ulogu u vašem napredovanju. Verovatno će odlučivati o nečemu što će imati uticaja baš na vas. Moguće je da ćete i vi sami dobiti priliku za napredovanje. Potrudite se i budite profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite sitnice i prigovaranja.

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2