Ljubavni horoskop za AVGUST 2018. godine

Ljubavni horoskop za AVGUST 2018. godine

28 Jula, 2018 Off By luca

Pročitajte kome će zvezde biti naklonjene tokom avgusta 2018. i šta svaki horoskopski znak očekuje kada je ljubav u pitanju…

Ovan

Očekuje vas veoma važan zadatak kada je ljubav u pitanju a to je da odolite flertu koji će vas pratiti gde god krenete. Venera iz lepršave Vage i vašeg astrološkog polje partnerstva doneće pomalo dvoumljenja ali i tajnih igrica u odnosima i vezama. Slobodni Ovnovi imaće mnogo mogućnosti da započnu ljubavnu vezu u toku ovog meseca. Do sredine meseca trebalo bi da pripazite kada je ljubav u pitanju da se ne otrgnete kontroli. Iako će vas vući ova energija i moguće da ćete upoznati nekog veoma privlačnog ko je možda čak i zauzet bilo bi dobro da u periodu od 14. do 28. avgusta ne ulazite ni u šta novo već sačekate septembar da se neke stvari razreše.

Bik

U avgustu očekujte turbulencije. Prolazićete kroz testove na polju ljubavi. Bićete opterećeni poslom i moguće pomalo zapostaviti partnera. Ipak, kraj meseca donosi stabilizaciju svih odnosa. Slobodno Bikovi mogu uploviti u rizičnu romansu na  poslu sa Vagom ili Devicom. Zauzeti Bikovi mogli bi se odlučiti i na proširenje porodice ili ozvaničenje veze,a slobodnim Bikovima smeši se velika ljubav. Neki od vas vratiće se u prošlost i sigurnu vezu sa dobro poznatom osobom a mnogima od vas desiće se takva ljubav da ćete imati osećaj da tu osobu poznajete 100 godina.

Blizanci

Energija na ljubavnom planu tokom avgusta se menja u vašu korist i bićete mnogo pozitivniji i optimističniji. Venera iz vašeg astrološkog polja ljubavi donosi pregršt flerta ali izlazaka i lepih situacija. Uživaćete više nego ikad, a slobodni Blizanci bi mogli da uplove u vezu sa zauzetom osobom. Ljubavni život je takođe pogođen retrogradnim Merkurom pa će postojati nesporazumi u parnerstvu, a ukoliko se budete dvoumili između sigurnosti i rizika ipak izaberite sigurniji teren, jer vam se može desiti razočarenje od 16. do 27. avgusta. Posvetite pažnju partneru I nećete imati problema.

Rak

Avgust mesec počinje veoma uzbudljivo, a na neki način i izazovno. Venera iz astrološkog polja svakodnevnice u lepršavom znaku Vage doneće svež vazduh u vaš odnos. Između 7. i 13. avgusta može vam se desiti da flertujete van veze ili udjete u tajnu vezu. Slobodnim Rakovima ova energija mogla bi da donese i ljubav na kraćem putu i nešto što može da traje sa osobom u znaku Škorpije, Ribe ili Jarca. Slobodnim Rakovima polje zabave biće aktivirano, a upravo u nekom opuštenom provodu, mogli bi sresti ljubav o kakvoj su sanjali i uploviti u strastvenu vezu sa Jarcem, Škorpijom ili Devicom.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2 3