Nedeljni horoskop od 9. do 15. jula 2018: Preokret u karijeri za Strelca, Rak pred većim promenama, Vagi libido na maksimumu

Nedeljni horoskop od 9. do 15. jula 2018: Preokret u karijeri za Strelca, Rak pred većim promenama, Vagi libido na maksimumu

Juli 8, 2018 Off By luca

Nedeljni horoskop od 9. do 15. jula 2018: Škorpije, Ribe i Bikovi imaju najviše izgleda za sreću i uspeh u ovom periodu. Pročitajte šta svaki znak očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Malo ćete se opustiti i usporiti svoj stil zavođenja i uživanja. Voljena osoba rado će pričati sa vama, a to će vas još više zbližiti. Oni koji su još sami lako će nalaziti društvo, a sve bi moglo da počne neobavezno, ali biće i rasprava.

KARIJERA: U saradnji s mladim osobama ili s novim saradnicima pokazaćete emocije više nego što bi trebalo. Pazite da ne ispadnete neprofesionalni. Zbrka u komunikaciji biće rezultat žurbe. Uz bolju pripremu doći ćete do više staloženosti i do boljih rezultata.

ZDRAVLJE&SAVET: Nema potrebe za velikim planiranjem.

 

BIK

LJUBAV: Ono do čega će vam biti najviše stalo u životu biće zabavljanje. Nećete težiti ozbiljnoj vezi, bar ne po svaku cenu, ali ako se ona dogodi, prihvatićete je. Oni koji već jesu u vezama povezaće se s mladim društvom pa će se zajedno provoditi.

KARIJERA: Pustite druge da se izraze i pažljivo ih slušajte. U ovom trenutku to će jednostavno biti daleko bolje, nego da radite na svoju ruku. Budite razumni, strpljivi i verujte da će kasnije sve doći na svoje mesto. Drugačije ne može.

ZDRAVLJE&SAVET: Ništa se ne događa slučajno. Vi to dobro znate.

BLIZANCI

LJUBAV: Uviđate da ne vredi mrzeti niti se svađati jer to ne vodi nikuda. Bolje je povući se i razmisliti u tišini, pa i onom što nam se sada ne sviđa. Potom sve to otpustite i fokusirajte se na ono što je dobro u vašem privatnom životu. Naći ćete nešto.

KARIJERA: Cela nedelja biće usmerena na rešavanje jednog važnog finansijskog pitanja. Otvoriće se teme ulaganja, raspoređivanja sredstava ili sufinansiranja. Ali ovaj put, od toga će zavisiti mnogo toga. Budite realni i profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Gde god da se nađete, širićete optimizam.

 

RAK

LJUBAV: Vaša podsvest biće vrlo aktivna u ljubavnim temama. Ovo je vreme dobro za vaša intimistička preispitivanja, pa se okrenite sebi. Nekima će istinski odgovarati samoća jer će intuicijom osetiti da su pred dubljim promenama ili novostima. Biće u pravu.

KARIJERA: U poslu ćete se i dalje nadmudrivati. Utehu ćete nalaziti u privatnom životu. S autoritetima nećete stajati najbolje, a pogotovo sada. Ne insistirajte na svojim idejama, jer ste u nepovoljnoj poziciji. Izdržite uz toleranciju.

ZDRAVLJE&SAVET: Opuštajte se kroz sport i rekreaciju.

 

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2 3