VODOLIJA: MESECNI HOROSKOP za JUL:  Mnogo PRILIKA ZA AVANTURU!

VODOLIJA: MESECNI HOROSKOP za JUL: Mnogo PRILIKA ZA AVANTURU!

8 Jula, 2018 Off By luca

Posao:

Drage Vodolije,
Sunce će 5. jula praviti trigon sa Jupiterom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. Ostvarićete napredak u razvoju aktuelnih poslovnih planova, pri čemu ćete imati dobru koordinaciju i saradnju sa radnim kolegama, a uspećete i da obezbedite potrebna materijalna i finansijska sredstva koja ste duže vreme pokušavali da obezbedite uz smetnje i zastoje. Sada ćete uspeti da prevaziđete teškoće. Merkur će praviti opoziciju sa Marsom koji se nalazi u vašem znaku, što će vam doneti napetosti u odnosima sa nadređenima i sa jednim poslovnim partnerom. To može dovesti do raskida saradnje. Potrudite se da postignete kompromis. 9. jula će Merkur praviti kvadrat sa Jupiterom što će se nepovoljno odraziti na saradničke odnose. Teškoće će nastati u vezi dogovora o raspodeli profita sa saradnicima. Venera će 10. juna ući u znak Device i vaše polje platnog prometa. Kako je Venera slaba i u padu u Devici, biće potrebno da se potrudite oko rešavanja zaostalih dugovanja. Jupiter će krenuti direktno. To će vam doneti brži razvoj poslovnih planova, bez zastoja.
U drugoj dekadi jula imaćete uspeh u pregovorima iza zatvorenih vrata. Izbegavajte promet novca nelagalnim kanalima jer biste mogli imati gubitke. 22. jula će Venera praviti sekstil sa Jupiterom. Uspećete da rešite veći deo vaših dugovanja, a kroz ranije investicije ćete ostvariti bolji profit od očekivanog što će znatno uvećati saldo na vašem računu. Bićete u mogućnosti da ubzate ostvarenje aktuelnih ciljeva jer ćete imati dovoljno novca na računu. 24. jula će Venera praviti opoziciju sa Neptunom. Čuvajte se prevara i izbegavajte nelegalne tokove novca jer biste mogli pretrpeti gubitke. Merkur će krenuti retrogradno 26. jula. Usmerite se ka rešavanju zaostalih pitanja u odnosima sa poslovnim partnerima.
Nezaposlene Vodolije će najviše mogućnosti da dobiju novi posao imati u oblastima javnosti i pravosuđa. Takođe će dobiti šansu da se pokažu honorarno kao prodavci, što im može doneti dobru zaradu.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2