Neka se spreme za nove romanse: Ženama iz ovih 5 horoskopskih znakova ovo će biti leto ljubavi

Neka se spreme za nove romanse: Ženama iz ovih 5 horoskopskih znakova ovo će biti leto ljubavi

Juli 19, 2018 Aus Von luca

LAV

Venera će celo leto biti u znaku Lava što znači da ćeš se šepuriti više nego inače. I neka! Kad odlučiš da ti se neko sviđa, imaš tendenciju da odmah skačeš i proglašavaš svoju ljubav javno i glasno da svi čuju. Ovog leta bićeš još glasnija – pa se nemoj čuditi ako uplašiš nekog stidljivijeg. Osoba s kojom ti je suđeno da budeš ima mesta za tvoju intenzivnost i voljna je da ti da puno slobodnog prostora.

 

JARAC

Imaćeš snažan nagon da se spetljaš sa nekim novim ovog leta, možda ćeš biti i u iskušenju da istog trena uletiš u vezu. Onaj koga upoznaš će biti vredan čekanja, pa daj sebi vremena, tako da tvoja strast ne izgori u trenutku. Stvaranje veze je poput gradnje kuće. Na tom putu će biti grešaka i možda nećeš biti sigurna da ti se sviđa sve dok se vaš odnos ne definiše. Ali, kad se ovog puta zaljubiš, svaku ćeš svoju grešku shvatati i pretvoriti u važnu lekciju. Nemoj propustiti ovo školovanje i dopustiti novoj mudrosti da propadne.

 

VODOLIJA

Vodolija vlada Uranom što znači da ovaj revolucionarni vazdušni znak postaje previše komforan s odbacivanjem odnosa onog trenutka kad počinje da joj se čini ograničavajući. Vodolija nema razumevanja za limite drugih ljudi pa se često oseća najprijatnije kad odluči da ostane samac. Ali s Uranom koji se seli u znak Bika za sledećih osam godina, Vodolija se može uhvatiti kako radi (za sebe) nezamislivo i kako se zapravo obavezuje osobi koja balansira slobodno razmišljanje ovog vizionara i pomaže mu da ostane na zemlji.

miss7.24sata.hr

Seiten: 1 2