NEVEROVATNO TAČNO: Odaberi krug i saznaj šta ti nedostaje u životu!!

NEVEROVATNO TAČNO: Odaberi krug i saznaj šta ti nedostaje u životu!!

Juli 28, 2018 Off By luca

Ispred vas je slika mandala, svetih krugova, prema budističkom verovanju. Posmatrajte ih 30 sekundi, a onda odaberite jednu…Saznaćete šta vam nedostaje.

NEVEROVATNO TAČNO: Odaberi krug i saznajte šta ti nedostaje u životu!1. Harmonija

Element duha a mandala predstavlja savršenu ravnotežu jina i janga, muževnosti i ženske energije. Nosi simbol labuda. Ako ste izabrali baš ovaj znak, njegova poruka je da morate da nađete balans i to između svojih i tuđih očekivanja, kako u poslu tako i u privatnom životu. Mandala vas upozorava da preispitate i postavite prioritete u trenutnoj situaciji.

2. Isceljivanje

Element duha. Mandala nosi simbol žabe i predstavlja potrebu za iscelivanjem. Onom ko izabere ovu mandalu vreme je da zaleči stare rane, da se pomiri sa stvarima iz prošlosti koje su donosile bol i prekine odnose koje mu štete. Mandala koja poručuje da se manje treba brinuti za ono što dolazi, već se treba fokusirati na trenutnu situaciju.

3. Intuicija

Element duha. Mandala nosi simbol sove, što znači sposobnost snalaženja i traženja svetla u mraku. U prevodu, onom ko odabere ovaj znak mandala pomaže da probudi svoju intuiciju i duh. Mandala, simbol sove, ponaša se kao čuvar vaše skrivene mudrosti. Onaj ko je bira ima potrebu da ispolji svoje mišljenje i oslanja se svoju mudrost i iskustvo.

4. Vizija

Element duha. Mandala nosi simbol belog tigra. Ona predstavlja potrebu za jasnijim sagledavanjem stvarnosti. Simbol mačke predstavlja potrebu za punom pažnjom, preciznošću i fokusiranjem. Prema ovoj mandali, potrebno je da zamislite i predvidite svoju budućnost. Koji je pravac za vas najbolji? Ne gubite pažnju, ostanite fokusirani!

 

5. Opraštanje

Element vode. Nosi simbol psa. Ako ste izabrali ovu mandalu imate potrebu za pripadanjem nekom ili nečemu. Ona podseća da da treba da praštamo i sebi i drugima kao i da idete u srž problema ako želite da ga rešite. Sagledajte dobro odnose i osećanja koji vas muče i ostavite ih iza sebe. Jednom kada oprostite sebi ili drugima koji su vas možda i povredili, počinje proces iscelenja i možete da krenete dalje kroz život.

6. Komunikacija

Element vode. Simbolizuje je kit koji na jedinstven način peva i graciozno ukazuje na svoju prisutnost. Mandala koja tera da dublje zaronimo u našu podsvest I da bolje komuniciramo sa samima sobom ali i drugima. Ako ste odabrali ovu mandalu, to znači da je potrebno da naučite da kako da na pravi način iskažete svoje želje i stavove.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2 3