Otkrivamo ženske tajne Device u horoskopu: s kim se najbolje slaže “žena dinamit”

Otkrivamo ženske tajne Device u horoskopu: s kim se najbolje slaže “žena dinamit”

28 Jula, 2018 Off By luca

Kakvi su kao prijateljice, kako biraju stvari i kakve parfeme vole – otkrivamo vam sve o ženi Devici.

Predana, snalažljiva, diskretno duhovita, marljiva, praktična, komunikativna, skromna, stidljiva, precizna – sve je to žena rođena u horoskopskom znaku Device.

Njena životna misija je da bude heroj i da obara druge s nogu znanjem i intelektom. Devica je zemljani znak, što je čini praktičnom i omogućava joj da svoje misli bazira na stvarnosti, a ne mašti. Kroz život hoda s nogama čvrsto na zemlji koračajući graciozno i nežno u svojoj razboritoj stvarnosti.

Skoncentrisana na detalje, ovo je ‘žena dinamit’ koja doslovno misli na sve i na koju se uvek možete osloniti. Svemu pristupa sistematski i voli planirane rutine. Slobodno vreme najradije provodi u dugim šetnjama u prirodi ili radeći u dvorištu. Njena velika vrlina je da uvek i svugde dolazi na vreme. Može se činiti hladnom i odsutnom, ali zapravo je stidljiva i neodlučna.

Seks i veze

Potpuno predana kada je u vezi, Devica je pouzdana i lojalna i vezuje svaki detalj pre nego se nekom obveže. Pre će biti sama nego s pogrešnom osobom – ona ne traži samo onog pravog, ona traži onog savršenog. To ne znači da traži nekog ko je savršen (jer takav čovjek ne postoji) nego nekog s kime će se savršeno slagati. Detalji su joj važni i u ljubavi pa od svog partnera očekuje ‘začine’ poput cveća, mirišljavih sveća i predigre u spavaćoj sobi.

Skromna i konzervativna u mnogim područjima života, Devica nije sklona velikim eksperimentisanjem u krevetu (iako tu mogućnost ne treba potpuno isključiti), ona voli da partner preuzme inicijativu. Važna joj je partnerova potvrda da u krevetu sve radi dobro. Najbolje se slaže sa Škorpionom, Blizancima, Rakom, Bikom i Jarcem.

Prijateljstvo

Pouzdana i uvek od pomoći, prijateljica Devica biće tu za svaki važan događaj u životima svojih prijatelja. Takođe, nikada neće zaboraviti rođendane osoba koje su joj važne. Njena kritična priroda i praktična osobnost čine je prijateljicom koja zna dati odličan savet, ali samo kada se on od nje zatraži, jer ona se ne ‘petlja’ samoinicijativno u tuđe stvari.

Kada joj se žele zahvaliti na pomoći njeni prijatelji trebalo bi to da učine na diskretan način, Device su skeptične prema velikim gestovima i glasnim iskazivanjima emocija. Više cene jednostavne i tiše nsčinr pokazivanjsa zahvalnosti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2