Odaberi sliku i saznaj sta ti je najbitnije u zivotu, sta sledis i sta ocekujes… SRCE, MOZAK, DUSA?!

Odaberi sliku i saznaj sta ti je najbitnije u zivotu, sta sledis i sta ocekujes… SRCE, MOZAK, DUSA?!

12 Jula, 2018 Off By Pleomax993

Svaki covek ima neke svoje prioritete, svakome je do necega mnogo stalo, samo sto neke osobe vodi srce, neke razmisljanje, tj mozak, a neke dusa…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

SRCE

 

Kada ste u pitanju vi, uopste ne postoji dilema sta je vama najbitnije u zivotu, a to je naravno ljubav, vi ste osoba za koju je ljubav nesto posebno, vas zivot ne mozete zamisliti bez ljubavi u njemu.

Iako vam cesto mnogi govore da se promenite i da ne smete dozvoliti da vas vode osecanja, vi to prosto ne mozete uciniti ,vas vode vasa osecanja kroz zivot, upravo zbog vasih osecanja brojna dobra dela cinite.

Sve sto vi zelite u zivotu jeste da budete voljeni, vi ocekujete veliku ljubavii nadate se velikoj ljubavi, vi smatrate da tek dolazi vreme vase velike ljubavi, i to sa velikim nestrpljenjem ocekujete.

Vi ste osoba cije je srce ”meko kao svila”, vi ste osoba koja svakoga voli, vi ste osoba koja zbog svog srca moze svakoga da razume.

Zbog vaseg dobrog srca ste mnogo puta bili povredjeni, ali to vas nije promenilo, vi ste ostali isti i uvek cete ostati isti, vi cete uvek ostati dobra i plemenita osoba, osoba kojoj je do ljubavi najvise stalo, i osoba koja veruje u onu pravu i veliku ljubav.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3