Odaberi sliku i saznaj sta ti je najbitnije u zivotu, sta sledis i sta ocekujes… SRCE, MOZAK, DUSA?!

Odaberi sliku i saznaj sta ti je najbitnije u zivotu, sta sledis i sta ocekujes… SRCE, MOZAK, DUSA?!

12 Jula, 2018 Off By Pleomax993

 

MOZAK

 

Predstavljate osobu koja se nikada ne oslanja na srecu, predstavljate osobu koja uvek mnogo razmislja o svakoj odluci, nista vi ne prepustate slucaju, o svemu dobro razmislite, pre nego sto doneste bilo kakvu odluku.

Vas kroz zivot vodi upravo vase razmisljanje, spremni ste da izdvojite koliko god je potrebno vremena za odredjenu odluku, i upravo zbog toga vi ne gresite.

Nikada ne dopustate da vas vode osecanja, vi smatrate da je to pogresno, vas osecanja ne vode, nego sve sto cinite jeste proizvod vaseg razmisljanja.

Smatrate da se mozete izboriti za srecu samo trudom i zalaganjem, upravo zbog toga vredno i marljivo radite, i smatrate da ce vam to doneti mnogo uspeha i srece, vi ste osoba koja ne zeli da ostvari nesto po svaku cenu, nego vi uvek pronalazi najlakse nacine kako bi nesto ostvarili i uvek u tome uspete.

Takodje predstavljate osobu koja je ubedjena da se moze ostvariti samo ako u to verujemo i ako vredno radimo na tome, vi ste osoba koja je spremna da ucini sve za srecu, a vi zbog vaseg stava uvek uspevate da se za srecu izborite.

Vi se veoma odgovorno ponasate, vi ste osoba koja ce sigurno uspeti u zivotu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3