ON JE JEDNOSTAVNO NESTAO: Četiri RAZLOGA zbog KOJIH muškarac prestane da se JAVLJA!

ON JE JEDNOSTAVNO NESTAO: Četiri RAZLOGA zbog KOJIH muškarac prestane da se JAVLJA!

8 Augusta, 2018 Off By luca
Nije uvek do vas.

Ukoliko vam se ikada desilo da neko sa kime ste započeli vezu, naprasno prestane da se javlja i šalje poruke, na vaše pozive ne odgovara, onda znate koliko to može biti neprijatno. Ako vam se to nekad i desilo verovatno ste razmišljali zašto je to tako.

 

 

Evo nekih od razloga.

Izbegavanje sukoba

Ovde se misli na svaki tip direktne komunikacije koja bi mogla razljutiti ili uzrujati drugu osobu. Mnogi ljudi su skloni izbegavanju konflikta i radije bi se sklonili iz situacije koja bi mogla dovesti do toga. Strah od ljutitih odgovora, poput vikanja, kritikovanja, plakanja i izbegavanje emocionalnih reakcija su vrlo uobičajeni.

Kada vas neko iznenada napusti, to ne znači da ste vi nešto pogrešno uradili, već označava emocionalnu nezrelost osobe.

Strah od emocionalne intime.

Ova vrsta straha vas sprečava da se zbižite sa nekim. Oni koji imaju problem sa ovim strahom mogu biti u vezi mesec ili dva, čak i godinama, ali da pritom sebi ne dopuštaju nikakvu vrstu emocionalne povezanosti. Do samog trenutka kad neko nestane u vezi, može se činiti da je sve savršeno i da se ne primećuju nikakve anomalije u odnosu, a onda neki okidač dovede do toga da jedna osoba, u strahu od emocionalne povezanosti, jednostavno nestane.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2